Ένα παντρεμένο ζευγάρι ζούσε ευτυχισμένο για 12 χρόνια, μέχρι που μπήκε στη ζωή του συζύγου το TikTok και έκτοτε η συμπεριφορά του άλλαξε προς το χειρότερο, με αποτέλεσμα να οδηγείται στο διαζύγιο.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη γυναίκα έγραψε στο Reddit ότι ο άνδρας ξεκίνησε να βλέπει σε καθημερινή βάση βιντεάκια με το hashtag «tradwife», που σημαίνει παραδοσιακή σύζυγος και δείχνει γυναίκες να υποστηρίζουν ότι εγκατέλειψαν τη δουλειά τους για να γίνουν νοικοκυρές.

Μάλιστα, σύμφωνα με την New York Post έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια influencer -που δεν κατονομάζεται-, η οποία φοράει σέξι εσώρουχα και κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

«Από τον Μάρτιο και μετά, δεν τον αναγνωρίζω. Παραπονιέται για το φαγητό, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Θέλει να αφήσω τη δουλειά μου και να είμαι κλεισμένη στο σπίτι. Με κατηγορεί που βλέπω τηλεόραση φορώντας πρόχειρα ρούχα και όχι σέξι φορέματα, όπως αυτά στα βίντεο του TikTok», έγραψε η γυναίκα.

Έπειτα, πρόσθεσε πως «έχω αναφέρει χιλιάδες φορές ότι όλα αυτά είναι σκηνοθετημένα. Κανένας άνθρωπος δεν φοράει σέξι ρούχα για να σφουγγαρίσει ή να απλώσει τα ρούχα. Αλλά δεν με πιστεύει. Λέει πως “αυτό που βλέπω είναι πραγματικότητα και όχι η κατάσταση μαζί σου”».

Τελικά, ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν η 37χρονη ανακάλυψε ότι ο σύζυγος μιλούσε με άλλη γυναίκα και μάλιστα της είπε ότι «μου αξίζει κάτι καλύτερο από εσένα», με αποτέλεσμα να ζητήσει διαζύγιο.

Έκτοτε, είναι απελπισμένη για τον γάμο της που κατέρρευσε, με ορισμένους χρήστες να αναφέρουν ότι «δεν ξέρεις τι είναι ευτυχία, μέχρι να την χάσεις» και άλλους να σημειώνουν «άφησε τον να κάνει ότι θέλει. Αφού είναι μπούφος και δεν καταλαβαίνει τι είναι ψεύτικο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι».