Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση ότι ο υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν δηλώνει πως συμφώνησε με τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη να έρθουν 500.000 Πακιστανοί εργάτες στην Ελλάδα ώστε να εργαστούν στον τομέα των κατασκευών, ζητά από την κυβέρνηση με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μάλιστα επιτιθέμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, σημειώνει πως: «Επειδή μέχρι κι ένα εκκρεμές έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «ζητώ απευθείας από τον Πρωθυπουργό δύο πράγματα:

1ον: Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την επίσημη ανάρτηση του Υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν.

2ον: Να ζητήσει συγγνώμη για κάθε λέξη που έχει αρθρώσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια στο μεταναστευτικό».

Ο κ. Κασσελάκης σχολιάζει ότι «η Ν.Δ. πούλησε φράχτες, μίσος και μισαλλοδοξία προεκλογικά, με σκοπό να εκμεταλλευτεί τον φόβο πολλών συμπολιτών μας και με αποτέλεσμα να υφαρπάξει την ψήφο τους». Υποστηρίζει ότι «το μόνο που αποδεικνύεται για άλλη μια φορά είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που λέει την αλήθεια».

«Δεν υπάρχει συμφωνία» λέει ο Πακιστανός υπουργός Εργασίας

Ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα σε Πακιστάν και Ελλάδα για εισαγωγή εργατικού δυναμικού ανέφερε σε δήλωσή του ο Πακιστανός υπουργός Εργασίας,

«Δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία, ούτε καν αρχική, μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για συμμετοχή οποιουδήποτε Πακιστανού μετανάστη εργάτη στην ελληνική κατασκευαστική βιομηχανία. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και εγώ ο ίδιος είχαμε διερευνήσει την πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας. Προσωπικά, εντυπωσιάστηκα βαθιά από την ακεραιότητα, τον πατριωτισμό και την υψηλή νόηση του κ. Γεωργιάδη, να δημιουργήσει νέες δυνατότητες για τη χώρα του»,

Ο Έλληνας υπουργός Εργασίας αναδημοσίευσε την ανάρτηση και σχολίασε: «Ευχαριστώ τον ομόλογο μου από το Πακιστάν Τζαουάντ Σοχράμπ, για την αναγκαία διευκρίνισή του, στη χθεσινή του ανάρτηση. Πολλοί μόνιμοι επικριτές μου έσπευσαν να την χρησιμοποιήσουν ως ευκαιρία νέων κατηγοριών εναντίον για κάποια δήθεν κρυφή συμφωνία…όσο και να ψάχνετε πάντα σας λέω την αλήθεια. Ομολογώ πάντως ότι και εμένα ο κ. Jawad μου έκανε εξαιρετική εντύπωση ως δημόσιος λειτουργός με μεγάλες ικανότητες», υποστηρίζει από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης.