Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι μία γυναίκα από την Αυστραλία πέταξε τον σκύλο της από την οροφή του δεύτερου ορόφου ενός πάρκινγκ. Η νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση. Η 26χρονη Amy Lea Judge καταδικάστηκε την Τρίτη στο Midland Magistrates Court για το θάνατο του 10χρονου σκυλιού με το όνομα Princess.

Οι εισαγγελείς χαρακτήρισαν τη συμπεριφορά της «εξαιρετικά σκληρή», ανέφερε η «Sydney Morning Herald». Το φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2022 και καταγράφηκε από τις κάμερες. Τα πλάνα δείχνουν την Judge στην οροφή ενός πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στο Περθ να μαλώνει με κάποιον προτού μεταφέρει το άτυχο σκυλάκι στο περβάζι πολλές φορές και στη συνέχεια πετάξει το ζώο από ψηλά, αναφέρει η West Australian.

Η 26χρονη καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση και 10 χρόνια απαγόρευσης κατοχής ζώου, με την ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook – την οποία στη συνέχεια έσβησε – να παραδέχεται την απάνθρωπη πράξη της, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «της έκανα χάρη, γιατί το μόνο που έκανα ήταν να την κακοποιώ», μεταδίδει το «People».

Το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, αλλά υπέστη ευθανασία λόγω των εκτεταμένων τραυματισμών του, σύμφωνα με την «Morning Herald».

Εκτός από την 26χρονη για το περιστατικό του Απριλίου ποινή επιβλήθηκε και στον σύντροφό της, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας. O σύντροφός της θα πρέπει να καταβάλει πρόστιμο 2.500 δολαρίων και του επιβλήθηκε απαγόρευση κατοχής ζώου για τρία χρόνια, επειδή δεν αναζήτησε βοήθεια.