Ένα σοβαρό δίλημμα ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει μια γυναίκα, γιατί δεν ξέρει αν πρέπει να αποκαλύψει στον γιο της παιδική της φίλης τον αληθινό του πατέρα, καθώς η δεύτερη πεθαίνει χωρίς να έχει πει την αλήθεια.

Η Mirror αναφέρει πως σε μια στήλη με συμβουλές για καθοδήγηση, μια γυναίκα έγραψε ότι μετά από χρόνια βρήκε στο Facebook τον Matt που είναι γιος της παιδική της φίλης Becky. Αμέσως του έστειλε μήνυμα και ζήτησε να συναντηθεί μαζί τους, γιατί είχαν χαθεί για χρόνια. Τελικά, ανακάλυψε ότι η Becky «αν και παρέμενε ο ίδιος καλός άνθρωπος», δεν είχε μιλήσει ποτέ στο παιδί της για το παρελθόν.

Σύμφωνα με την γυναίκα, η φίλη έμεινε έγκυος σε ηλικία 15 ετών από ένα μεγαλύτερο αγόρι και μεγάλωσε μόνη της το παιδί, ενώ μετά από λίγα χρόνια παντρεύτηκε, αλλά κατέληξε χήρα. Έτσι, το παιδί πιστεύει ότι πατέρας του είναι ο άνδρας που γνώρισε για λίγο καιρό, αγνοώντας πλήρως την αλήθεια.

Πλέον, η Becky έχει λίγο χρόνο ζωής εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας και πρόκειται να πεθάνει, χωρίς να έχει μιλήσει στο παιδί της για το παραπάνω ζήτημα. «Αν πεθάνει, πρέπει να πω την αλήθεια στον Matt; Αν εγώ ήμουν στη θέση του θα ήθελα να μάθω», έγραψε στη στήλη η ανώνυμη γυναίκα, ζητώντας βοήθεια.

Αρκετοί λοιπόν, παρότρυναν την γυναίκα να μιλήσει στην Becky και να την πιέσει να κάνει εκείνη την κουβέντα στο παιδί, γιατί αν η αλήθεια μαθευτεί μετά τον θάνατο της, ο μικρός θα μείνει με αναπάντητα ερωτήματα.