Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Μονάχου για τέταρτη ημέρα, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων, παραμένουν περίπου 150 Έλληνες. Ο κ. Αλέξανδρος Καραστεργίου, που είναι ένας από τους αποκλεισμένους, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για «απαράδεκτη συμπεριφορά των Γερμανών» και πως οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, ενώ παράλληλα εκτίμησε πότε θα τελειώσει η ταλαιπωρία τους.

«Είμαστε από την Παρασκευή στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Κοιμόμαστε πάνω στις καρέκλες. Είμαστε διάσπαρτοι 150 Έλληνες στα δύο terminal. Μας έδωσαν 15 ευρώ voucher το Σάββατο, για να φάμε. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά των Γερμανών, πάμε να τους μιλήσουμε και μας γυρνάνε την πλάτη», ανέφερε αρχικά.

Ο κ. Καραστεργίου πρόσθεσε πως «κάθε 12 ώρες μας καλούν να κάνουμε check in, για να φύγουμε. Η εταιρεία μας έδινε ένα χρηματικό ποσό για ξενοδοχείο, αλλά καταλύματα διαθέσιμα δεν υπάρχουν, ούτε τρόπος να φθάσουμε εκεί».

«Μας έβαλαν την Παρασκευή για πολλές ώρες στο αεροπλάνο και μας κατέβασαν. Χθες έφυγε αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, αλλά εμείς δεν ήμασταν μέσα. Δε μας έδωσαν προτεραιότητα, αυτό ήταν το παράπονο μας και είμαστε εδώ χωρίς ρούχα, χωρίς βαλίτσες», είπε. «Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα φύγουμε μετά τις 20:00 της Δευτέρας για την Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Καραστεργίου.