Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι έλαβε μια κούκλα ως δώρο από ένα φίλο της και έκτοτε ξεκίνησαν να συμβαίνουν ανεξήγητα φαινόμενα στο σπίτι της, με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ο σκύλος της άρχισε να βγαίνει εκτός εαυτού.

Η Yvonne Hydes αναφέρει ότι είναι κυνηγός φαντασμάτων και εργάζεται στην εταιρεία The Scottish Ghost Company, που διαθέτει «80 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της παραφυσικής έρευνας και των περιηγήσεων φαντασμάτων». Σύμφωνα με την New York Post, η ερευνήτρια δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει «ανεξήγητα φαινόμενα», ωστόσο ποτέ δεν είχε βρεθεί αντιμέτωπη με κάτι παράξενο στο προσωπικό της χώρο.

Όλα άρχισαν όταν ένας φίλος αγόρασε την κούκλα από ένα φιλανθρωπικό κατάστημα στην Αγγλία και αποφάσισε να την δώσει στην Yvonne. Η γυναίκα την ονόμασε Agnes και την πήρε στο σπίτι της. Όμως μόλις την έβαλε μέσα είδε μια παράξενη αντίδραση και ήταν πως το σκυλί της άρχισε να τρέμει από φόβο και να γαβγίζει στην κούκλα.

«Κάθε φορά που την έβλεπε, έτρεμε από φόβο. Γάβγιζε όπως δεν τον έχω ακούσει ποτέ», είπε και πρόσθεσε ότι οι ηλεκτρικές συσκευές ξεκίνησαν να χαλάνε σιγά σιγά, ενώ πράγματα έπεφταν μόνα τους ή μετακινιόντουσαν. «Περισσότερα αντικείμενα μετακινούνταν κάθε πρωί και άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα με τις ηλεκτρικές συσκευές. Έχω μια ηλεκτρική σκούπα που είναι προγραμματισμένη να λειτουργεί στις 10:30. καθε βραδυ. Ένα πρωί την είδα να λειτουργεί, χωρίς να έχω δώσει εντολή. Τότε, έλεγξα τον ιστότοπο της εταιρείας και δεν είχε εγγραφεί ως ενεργή συσκευή εκείνη τη στιγμή», είπε η Yvonne Hydes.

Το αποκορύφωμα όμως, ήταν ένα βράδυ που ακούστηκε δυνατά το κουδούνι στην πόρτα και όταν άνοιξε, είδε πως δεν υπήρχε κανείς.

Έτσι, την επέστρεψε στο φίλο της, ο οποίος την κράτησε, παρότι κι αυτός θεωρεί πως η κούκλα είναι στοιχειωμένη. Ωστόσο, ανέφερε ότι την έβαλε στο σαλόνι δίπλα στο πιάνο του και δεν έχει δει μέχρι στιγμής κάποιο περίεργο φαινόμενο.