Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύο και δείχνει έναν άνδρα να μπαίνει σε σπίτι για να κάνει διάρρηξη και στη συνέχεια να φεύγει, φορώντας τα γυναικεία εσώρουχα του θύματος του.

Το περιστατικό έγινε το Σαββατοκύριακο σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Χιούστον των ΗΠΑ και σύμφωνα με το toofab.com η κάμερα στο διάδρομο κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη.

Το θύμα της διάρρηξης Allana Mitchell μίλησε στους δημοσιογράφους και ανέφερε ότι «το διαμέρισμα έμοιαζε να ήταν κλειδωμένο από μέσα. Πήγα γύρω από το κτίριο και είδα τα φώτα μου αναμμένα… Πράγματα μου ήταν πεταμένα από το μπαλκόνι».

Αμέσως επικοινώνησε με την αστυνομία, όμως δεν οι αρχές δεν παραβίασαν την πόρτα, επειδή χρειάζονταν άδεια από την διαχειρίστρια που βρίσκονταν σε διακοπές. Τελικά, μπήκαν τη Δευτέρα και η γυναίκα ανακάλυψε ότι τα πάντα έγιναν λαμπόγυαλο, όμως έλειπε ένα χρησιμοποιημένο μπλουζάκι, αλλά και τα εσώρουχο της.

«Υπήρχε φαγητό σε όλο το πάτωμα, όλα ήταν χάλια. Το νερό έτρεχε από τις βρύσες», είπε η Allana Mitchell και πρόσθεσε πως «η κάμερα κατέγραψε τον δράστη. Φορούσε τα εσώρουχά μου και ένα μπλουζάκι με το οποία κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ. Τα εσώρουχά του ήταν πεταμένα στο πάτωμα».

Οι αρχές δεν έχουν κατονομάσει μέχρι στιγμής κάποιον ύποπτο και θεωρούν πως η διάρρηξη είχε προσωπικά κίνητρα, εντούτοις η γυναίκα το αρνείται και ισχυρίζεται πως μπορεί να συνδέεται με ακόμα μια διάρρηξη που έγινε εκείνη τη μέρα στο συγκρότημα διαμερισμάτων που μένει.