Για πάρα πολλά χρόνια, αναζητούσα ένα στοχευμένο προϊόν για την ευαίσθητη περιοχή, μια κρέμα για να την εφαρμόζω μετά το καθαριστικό μου, ώστε να μου προσφέρει ενυδάτωση και ωραίο άρωμα. Καθώς δεν έβρισκα κάτι σχεδιασμένο ειδικά για τη συγκεκριμένη περιοχή που να με καλύπτει, χρησιμοποιούσα κρέμες σώματος, άρωμα ή και τα δύο συνδυαστικά.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, βρήκα ένα προϊόν, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την ευαίσθητη περιοχή και πρόκειται για ένα balm από το ελληνικό brand «P for Pelion», που από την πρώτη κιόλας εφαρμογή διαπίστωσα πως εκτός από την σύνθεσή του η οποία προσφέρει όλα τα ευεργετικά συστατικά για ενυδάτωση, διαθέτει και ένα υπέροχο άρωμα που κάνει ολόκληρο το σώμα να μυρίζει εκπληκτικά, σαν ένας ανθισμένος κήπος.

Το «My Secret Balm» είναι ένας ύμνος στη φύση και τη θηλυκότητα. Αυτό το απόλυτα φυσικό balm συνδυάζει τα εκχυλίσματα βοτάνων από τις πλαγιές του Πηλίου, με την ενυδατική δύναμη της βιταμίνης Ε. Η βελούδινη υφή του αγκαλιάζει την ευαίσθητη περιοχή σας, προλαμβάνοντας και καταπραΰνοντας τον ερεθισμό του δέρματός της. Ο μοναδικός συνδυασμός αυτών των φυσικών συστατικών προσφέρει υψηλή αντιφλεγμονώδη και ενυδατική δράση.

Το απόλυτα θηλυκό και εξωτικό άρωμα του θα σας σαγηνεύσει, δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση που αξίζετε. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα μετά το ντουζ, την αποτρίχωση ή ακόμα και το πρωί, για να αισθανθείτε φρεσκάδα όλη την ημέρα. Περιέχει φυσικό κερί μέλισσας, βάλσαμο, χαμομήλι, καλέντουλα, Βιταμίνη Ε, μαύρη ορχιδέα, έλαιο ροδιού, πράσινο τσάι.

Η ορχιδέα είναι γνωστή ως σύμβολο ομορφιάς. Έχει αντιοξειδωτικες και αντιφλεγμονωδεις ιδιότητες. Το εκχύλισμά της βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, ενώ η ιδιότητά του να απορροφά και να διατηρεί την υγρασία το κάνει πολύ δημοφιλές στην βιομηχανία καλλυντικών. Η ορχιδέα είναι πλούσια σε στοιχεία όπως ο σίδηρος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος που θρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα. Τα συστατικά αυτά βοηθούν στην καταπολέμηση κάθε ατέλειας της επιδερμίδας και χαρίζουν λεία και υγιή επιδερμίδα.

Το βάλσαμο προσφέρει ενυδάτωση και επούλωση. Το χαμομήλι έχει αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ενώ βοηθά κατά των ερεθισμών. Η καλέντουλα είναι ιδανική για την καταπολέμηση δερματικών προβλημάτων και την ανάπλαση νέων ιστών. Το εκχύλισμά της δίνει ελαστικότητα στο δέρμα. Το έλαιο ροδιού προέρχεται από τους σπόρους του φρούτου και έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε πουνικικό οξύ, πολυφαινόλες και βιταμίνες C και B. Αυτά τα συστατικά το καθιστούν ενυδατικό, αντιφλεγμονώδες και αντιμικροβιακό, ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και ανακουφίζει από τις επιπτώσεις της γήρανσης.

My Secret Balm – 50 ml Κρέμα ενυδάτωσης για την ευαίσθητη περιοχή με χαμομήλι, καλέντουλα και μαύρη ορχιδέα 10,90€