Μια μαμά τριδύμων και διδύμων έχει γίνει viral για την εντυπωσιακή κοιλιά της. Μάλιστα, κάποιοι χρήστες που είδαν τις εικόνες στο διαδίκτυο δήλωσαν «τραυματισμένοι» και ορκίστηκαν να μην κάνουν ποτέ παιδιά αφού είδαν το ασυνήθιστο σχήμα της.

Η μαμά Michella Meier-Morsi απέκτησε πέρυσι τους τρίδυμους γιους της Theodore, Charles και Gabriel, αφού «προσπαθούσε για ένα ακόμη» μετά την απόκτηση διδύμων το 2018.

Τελικά όμως της ήρθαν περισσότερα από όσα περίμενε καθώς συνειδητοποίησε ότι κυοφορούσε τρίδυμα.

Και παρά το γεγονός ότι η Michella καταγράφει τη «χαοτική» ζωή της με την επταμελή οικογένειά της στο TikTok, είναι η κοιλιά της που έχει κάνει τους ανθρώπους να παραμιλούν.

Μπαίνοντας στο TikTok, η μαμά μοιράστηκε ένα βίντεο με την τεράστια κοιλιά της και κάποια στιγμή είδε τα εντυπωσιακά νούμερα των 121 εκατομμυρίων προβολών, 6,5 εκατομμυρίων likes και σχεδόν 100 χιλιάδων σχολίων.

Με τρίδυμα, είναι φυσικό η κοιλιά μεγαλώνει, αλλά η Michella είπε ότι ένιωσε «ακραίο πόνο» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και χρειάστηκε να κάνει καισαρική τομή στις 35 εβδομάδες επειδή η κοιλιά της ήταν τόσο μεγάλη. Ευτυχώς τα αγόρια της βγήκαν όλα απολύτως υγιή και στην ενημέρωση δείχνει τα 17 μηνών πλέον παιδιά της να χαμογελούν και να είναι ζωηρά.

Όμως χιλιάδες άνθρωποι έγραψαν στα σχόλια για να εκφράσουν πόσο φοβούνται την κοιλιά και κάποιοι μάλιστα είπαν ότι είναι η «νέα τους φοβία».

«Θα πρέπει να το κάνουν νέα φοβία γιατί τώρα την έχω», παραδέχτηκε ένας σχολιαστής.

«Ναι, το χρειαζόμουν αυτό για να επιβεβαιώσω ότι δεν πρόκειται να μείνω έγκυος ποτέ», είπε κάποιος άλλος.

Ένας άλλος TikToker επανέλαβε αυτό το συναίσθημα, λέγοντας: «Δεν θα μείνω ποτέ έγκυος».

«Αυτό είναι τόσο τρομακτικό», έγραψε ένας τέταρτος.

«Ω, Θεέ μου. Αυτό εκεί είναι οδυνηρό», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.