Η μόδα αλλάζει συνεχώς, και με αυτήν την αλλαγή έρχεται και μια νέα γκαρνταρόμπα. Με το Instagram να επηρεάζει και να διαμορφώνει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη μόδα, τα it-girls και οι influencers παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των τάσεων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα αξεσουάρ που λατρεύουν οι αγαπημένες μας influencer να γίνονται απευθείας hits και να τρεντάρουν στις αρχικές σελίδες των social μας.

Ας δούμε λοιπόν τα πιο δημοφιλή σχέδια της σεζόν, εστιάζοντας στα αγαπημένα αξεσουάρ των it-girls του Instagram, ώστε να μάθετε ποιά παπούτσια και τσάντες θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν!

Νιώστε άνετα και κερδίστε σημαντικούς πόντους ύψους επιλέγοντας flatforms!

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί το Instagram έχει “φάει κόλλημα” με το συγκεκριμένο παπούτσι. Είναι αυτό που λέμε στα αγγλικά “best of both worlds” (η χρυσή τομή), αφού συνδυάζει την άνεση των παπουτσιών με επίπεδη σόλα, ενώ ταυτόχρονα προσδίδουν ύψος.

Είναι ιδανικά για τις καθημερινές δραστηριότητες, όπως για τη δουλειά ή για μια βόλτα στην πόλη. Παράλληλα, τα flatforms μπορούν να συνδυαστούν με πολλά στυλ ντυσίματος, αφού βγαίνουν σε πολλά σχέδια και το τακούνι τους, μπορεί να είναι κατασκευασμένο από διάφορα υλικά, όπως: σχοινί, ψάθα, ξύλο, φελλό κτλ.

Απ’ όλα τα διαφορετικά σχέδια που υπάρχουν, αυτό που φαίνεται να έχει κλέψει τις καρδιές των influencers είναι το απόλυτο μαύρο με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Αποκτήστε έναν εξωτικό αέρα φορώντας εσπαντρίγιες

Μπορεί ένα παραδοσιακό είδος παπουτσιού να αποκτήσει ξαφνικά τεράστια δημοτικότητα και να αγαπηθεί από τις νεαρότερες γενιές; Η απάντηση είναι “ΝΑΙ” και ακούει στο όνομα εσπαντρίγιες!

Οι εσπαντρίγιες (espadrilles) είναι ένα παραδοσιακό είδος υποδήματος που προέρχεται από την Ισπανία και τη Γαλλία. Συνήθως κατασκευάζονται από καμβά ή καμβασίνι και έχουν σόλα από φελλό (jute) ή καουτσούκ.

Ένα σκρολ να κάνει κάποιος στα social media και θα δει εκατοντάδες νεαρές κοπέλες να επιλέγουν εσπαντρίγιες σε καταπληκτικό ταμπά χρώμα με δέσιμο έως τη γάμπα και ψηλή πλατφόρμα σε σχοινί.

Sneakers with a twist!

Προφανώς, και τα sneakers δεν είναι κάτι καινούργιο η πρωτότυπο, οπότε γιατί το συγκεκριμένο σχέδιο έχει ξετρελάνει όλα τα It girls; Διότι παίζει με την τάση της νέας γενιάς να επιλέγει στάμπες και designer logos στα ρούχα και τα αξεσουάρ τους.

Έχοντας ένα λευκό καμβά, το συγκεκριμένο ζευγάρι διαθέτει καφέ λεπτομέρειες και υπέροχα σταμπωτά μοτίφ που του χαρίζουν ένα μοντέρνο design. H chunky σόλα του είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό που προσδίδει στο μοντέρνο σχεδιασμό τους, ενώ παράλληλα προσφέρει σταθερό κράτημα στο βάδισμα και καλύτερη εφαρμογή.

Στην ίδια λογική συναντάμε και λευκά sneakers με χάλκινες λεπτομέρειες!

Δετά για σταθερό κράτημα στο βάδισμα και προσαρμοσμένη εφαρμογή σε υπέροχο λευκό χρώμα προσφέρονται για αμέτρητους συνδυασμούς. Ιδανικά για περιπάτους ή πολύωρη ορθοστασία. Συνδυάζονται άψογα με σπορ ρούχα για άνεση και στυλ.

Δώστε λάμψη στο στιλ σας, απλά με μία τσάντα

Έχουμε επιστρέψει στην εποχή του “όσο μικρότερη, τόσο καλύτερη”! Ξεχάστε τις τεράστιες Buggy τσάντες που χώραγαν όλα σας τα υπάρχοντα. Η τάση πλέον θέλει μικρές και χαριτωμένες τσάντες.

Προκειμένου να εντυπωσιάσετε όμως, επιλέξτε ιδιαίτερες τσάντες με παγιέτες και στρας. Τις περισσότερες φορές το μόνο που χρειάζεστε για να απογειώσετε το στιλ σας είναι απλά ένα μικρό και εντυπωσιακό αξεσουάρ, γι’ αυτό και η ασημί τσάντα της Guess έχει κλέψει τις καρδιές των απανταχού trend setters.

Στην ίδια λογική μεγέθους αλλά με πιο παιχνιδιάρικο στιλ είναι και η υπέροχη γαλάζια mini τσάντα χειρός της GUESS. Ιδανική για τις εξόδους, η κομψή αυτή τσάντα θα αναδείξει το σύνολό σας, όπως άλλωστε φαίνεται και από τα χιλιάδες likes που καρπώνονται οι influencers που τη φοράνε.

Τέλος, για τις πρωινές εξόδους τους, τα It girls επιλέγουν ένα μικρό backpack σε υπέροχο καφέ χρώμα με σταμπωτά μοτίφ που συνδυάζεται εύκολα με διάφορα στυλ. Πρόκειται για μία σπορ τσάντα που θα αναδείξει το σύνολό σας.

Αυτά είναι λοιπόν τα παπούτσια και οι τσάντες που συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματά και τις “καρδούλες” στα social media. Αν θέλετε και εσείς αν αναδείξετε τις στιλ σας, αλλά και να ενισχύσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία, δεν έχετε παρά να τα κάνετε δικά σας!

Δείτε περισσότερα: 

topshoes.gr

topshoes.gr

topshoesgr