Καθώς οι εποχές αρχίζουν να αλλάζουν και οι σκοτεινές νύχτες μετατρέπονται σε ημέρες γεμάτες με πολύ περισσότερο φως, οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών τείνουν να ακολουθούν το ίδιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα;

Η Kourtney Kardashian, η οποία πριν λίγο καιρό έβαψε τα μαλλιά της σε πλατινέ ξανθιά απόχρωση για πρώτη φορά από το 1995, εγκαταλείποντας το χαρακτηριστικό χρώμα του εσπρέσο στα μαλλιά της, σηματοδοτώντας κατά κάποιον τρόπο την έναρξη της άνοιξης.

Ωστόσο, στο TikTok και όχι μόνο, όλο και περισσότερες celebrities και it-girls σκουραίνουν τα μαλλιά τους, επιλέγοντας μια μαύρη απόχρωση που γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή με κόκκινες ανταύγειες. Και ενώ οι εμπνευσμένες από το ηλιοβασίλεμα αποχρώσεις του χαλκού, του βερίκοκου, του κόκκινου της φωτιάς και άλλες έχουν εξερευνήσει την πιο μαλακή πλευρά της κόκκινης χρωματικής παλέτας, αυτή η συγκεκριμένη απόχρωση -με το εύστοχο παρατσούκλι «cherry coke»- μοιάζει φρέσκια και συνάδει με την πρόσφατη εμμονή με τα έντονα σκουρόχρωμα μαλλιά -χάρη φυσικά στην Wednesday της Jenna Ortega.

Είναι το Cherry Coke ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες;  

Ανάμεσα στις πιο γνωστές σταρ που παίρνουν την εμπνευσμένη από την κόλα απόχρωση για μια ανανέωση του χρώματος των μαλλιών τους, περιλαμβάνουν ονόματα όπως η Dove Cameron, με τις περισσότερες που έχουν επιλέξει το εν λόγω χρώμα να το έχουν υιοθετήσει με τον ιδανικότερο τρόπο. Με άλλα λόγια, αν ψάχνετε ένα σημάδι για να αλλάξετε την εμφάνισή σας, αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό.

Με αμέτρητα βίντεο στο BeautyTok με κορίτσια που επιδιώκουν το cherry coke vibe, οι περισσότεροι σχολιαστές της τάσης συμφωνούν στην πλειοψηφία τους ότι η συγκεκριμένη απόχρωση των μαλλιών μπορεί να αναδείξει τον καλύτερο εαυτό σας.

Αν και είναι γνωστό ότι για κάθε απόχρωση κόκκινων μαλλιών, μπορεί να είναι μεγάλη δέσμευση -και οι ειδικοί μοιράστηκαν με το Bustle ότι η υγεία των μαλλιών, το πάχος, η υφή και ο προϋπολογισμός είναι μεταξύ των πραγμάτων που πρέπει να εξετάσετε πριν αποφασίσετε να υιοθετήσετε την τάση.