Αν θέλετε να βγάλετε προς τα έξω την ροκ σταρ που κρύβατε μέσα σας τόσο καιρό, επιλέξτε μία από τις παρακάτω ιδέες για μαύρα νύχια και να είστε σίγουρες ότι θα τα καταφέρετε. Τα μαύρα νύχια είναι η επιτομή της κομψότητας και μια από τις πιο ευέλικτες αποχρώσεις εκεί έξω. «Το μαύρο θα είναι τάση για πολύ καιρό, αν όχι για πάντα», λέει στο Bustle η nail artist Hang Nguyen. «Είναι απλά ένα υπέροχο κλασικό χρώμα».

Αν δεν έχετε έμπνευση για μανικιούρ, παρακάτω θα βρείτε επτά ιδέες για μαύρα νύχια που μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη και στο σπίτι -ποιος δεν θα ήθελε να εξοικονομήσει μερικά χρήματα; Από μαύρα ombre νύχια μέχρι κόκκινα και μαύρα νύχια εμπνευσμένα από τον Christian Louboutin, κάντε scroll για να δείτε περισσότερα.

Μαύρες καρδιές

Αυτό το αξιολάτρευτο σχέδιο είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστο. Μπορείτε να συνδυάσετε τα περιγράμματα καρδιών, τα αυτοκόλλητα καρδιών και τα απλά μαύρα νύχια σε μία εμφάνιση.

Μαύρο ombre

Να μια φρέσκια εκδοχή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ. Βάλτε τη μαύρη λαμπερή άκρη σας να ξεθωριάσει στο κάτω μέρος για ένα πραγματικά δροσερό μαύρο εφέ ομπρέ.

Groovy κυματισμοί

Αυτό το εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’70 σχέδιο με κυματισμό είναι μινιμαλιστικό αλλά σούπερ εντυπωσιακό. Τοποθετήστε το πάνω σε ένα γυμνό νύχι, ώστε οι στροβιλισμοί να αναδεικνύονται πραγματικά.

Συνδυασμός κόκκινου και μαύρου

Τα κόκκινα και μαύρα νύχια είναι πάντα ένας εντυπωσιακός συνδυασμός, αλλά πάρτε παράδειγμα από τη Selena Gomez και το εμπνευσμένο από τον Louboutin flipside mani της. Η ιδρύτρια της Rare Beauty φοράει ένα ασπρόμαυρο γαλλικό μανικιούρ με κόκκινη κάτω πλευρά για ένα πραγματικά δυναμικό nail look.

Ματ μαύρα νύχια με twist

Όταν έχετε αμφιβολίες, προτιμήστε τα ματ. Αλλά δώστε του λίγο πικάντικο χρώμα και ντύστε ένα μαύρο ματ φόντο με απλές γυαλιστερές κουκίδες. Η αντίθεση των διαφορετικών φινιρισμάτων και υφών είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή όταν χρησιμοποιείτε ένα πιο σκούρο χρώμα.

Μαύρο με μεταλλικό τιπ

Οτιδήποτε σχετίζεται με την επιτυχημένη σειρά Euphoria είναι σίγουρα δελεαστικό -και συχνά γρήγορα γίνεται και τάση. Αυτή η εκδοχή από την επικεφαλής nail artist της σειράς, Natalie Minerva, δίνει μια μοναδική και edgy εκδοχή στο αγαπημένο όλων -το γαλλικό μανικιούρ- επιλέγοντας μια μαύρη βάση με μεταλλικές άκρες.

Μαύρο γαλλικό

Απλό και περιεκτικό, πάρτε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ και επιλέξτε μαύρες άκρες με γυμνή βάση.