Τα bronze μαλλιά είναι εντυπωσιακά και εξαιρετικά δημοφιλή, με αγαπημένες σταρ να τα επιλέγουν σταθερά, ανάμεσα στις οποίες οι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπιγιονσέ. Αλλά ίσως ο μεγαλύτερος λόγος που τόσες πολλές γυναίκες επιλέγουν το bronze χρώμα είναι επειδή δείχνει υπέροχο σε όλες και είναι εύκολο να μεταβείτε σε αυτό από τα περισσότερα χρώματα.

Το bronze είναι η τέλεια ενδιάμεση απόχρωση, ανεξάρτητα από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας – είτε είστε ξανθιά που σκουραίνει είτε μελαχρινή που προσπαθεί να φωτίσει λίγο το χρώμα των μαλλιών της. Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε;

Πώς να αποκτήστε το τέλειο bronze για τα μαλλιά σας

Τζένιφερ Λόπεζ

Επιλέγοντας μια απόχρωση: Επιλέξτε μια απόχρωση του bronze που να ταιριάζει με τους υποτόνους των μαλλιών και της επιδερμίδας σας. Αν δεν είστε σίγουρες για το ποια θα δείχνει καλύτερα, συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας.

Επίπεδο συντήρησης: Δεδομένου ότι οι ανταύγειες σε bronze χρώμα απαιτούν λιγότερο lifting από τις αληθινές ξανθές ανταύγειες, η συντήρησή τους είναι αρκετά ήπια. Μπορείτε να περάσετε τρεις έως τέσσερις μήνες μεταξύ των ραντεβού, ανάλογα με το χρώμα βάσης σας και το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μαλλιά σας.

Οι πιο περιζήτητες αποχρώσεις bronze για το φθινόπωρο του ΄22

Μεταξένια κύματα

Για τις φυσικές μελαχρινές, σύμφωνα με το Byrdie, ένα απλό bronze μπαλαγιάζ είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να φωτίσετε ολόκληρο το πρόσωπό σας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι φυσικές μελαχρινές προσφέρονται υπέροχα για ένα καμένο καραμελένιο μπρονζέ. Το μπρονζέ προσθέτει ζεστασιά στις καστανές και επιτρέπει στη φυσική ρίζα να έρθει και να λιώσει όμορφα με το μπρονζέ χρώμα. Από την άλλη, οι ξανθιές μπορούν να κάνουν μια ομαλή μετάβαση στο καστανόχρωμο μπρονζέ και οι φυσικές κοκκινομάλλες μπορούν να φωτιστούν επιλέγοντας μια πιο χάλκινη απόχρωση του μπρονζέ.

Νότες κανέλας

Μπορείτε να αγκαλιάσετε το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας και ταυτόχρονα να το ενισχύσετε για μέγιστο αντίκτυπο. Αυτές οι μπρονζέ ανταύγειες δεν κρύβουν τη φυσική απόχρωση κάτω από τα μαλλιά, ενώ οι αποχρώσεις μεταξύ τους συμπληρώνουν τέλεια η μία την άλλη.

Ανταύγειες που τονίζουν το πρόσωπο

Αναβαθμίστε ένα πολυεπίπεδο μπομπ με μερικές ζεστές bronze ανταύγειες. Μια χρωματική επιλογή που γίνεται ακόμη πιο γλυκιά με εμφανή highlights που πλαισιώνουν το πρόσωπο.

Ελαφρώς ηλιοκαμένο

Δείξτε σαν να περάσατε μόλις μια εβδομάδα στο St. Tropez με ένα καστανόξανθο ηλιοκαμένο χρώμα και μεταξένια κύματα παραλίας.

Όμπρε bronze

Πηγαίνετε από το σκούρο στο ανοιχτό με ένα μπρονζέ ombré τόσο απρόσκοπτο, που δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το συχνό φρεσκάρισμα της ρίζας. Αν θελήσετε να κάνετε λίγη συντήρηση στο σπίτι, το Byrdie συνιστά τα χρωματιστά μαλακτικά ως το ιδανικό της για να διατηρήσετε τη ζωντάνια ανάμεσα στις επισκέψεις στο κομμωτήριο.