Μια γυναίκα προκάλεσε συζήτηση στο TikTok όπου γνωστοποίησε ότι σταμάτησε να καθαρίζει το σπίτι για να δει την… αντίδρασή του. Το σχετικό βίντεο συγκέντρωσε περισσότερα από 7,4 εκατομμύρια views, με κάποιους να την προτρέπουν να τον χωρίσει.

Η γυναίκα, η οποία αναρτά χρήσιμες πληροφορίες για το καθάρισμα με το όνομα @MrsMessyTikTok, στο συγκεκριμένο βίντεο περιέγραψε πώς «σταμάτησε να καθαρίζει το σπίτι» πριν από έναν μήνα. Ήθελε «να αποδείξει στον άντρα της ότι ήταν η μόνη που έκανε τα πάντα όλο αυτόν τον καιρό.

@mrsmessytiktok

He is gone for 3 weeks. This was recorded on the first day when he left. I’ll post the update. The house is so much cleaner now 🥰I got rid of a lot of his stuff #cleantok #cleaning #husbandwife #husbandproblems #narcissist

♬ Oh No – Kreepa

Σε μια σειρά από προηγούμενα βίντεο περιέγραφε πώς ο «εγωιστής» καλός της τη χαρακτήρισε «τεμπέλα» και την κατηγόρησε ότι «δεν κάνει ποτέ τίποτα στο σπίτι», παρά το γεγονός ότι καθαρίζει και πληρώνει τους λογαριασμούς, όπως αναφέρει η New York Post.

Το αποτέλεσμα ήταν η εικόνα του σπιτιού να γίνει σύντομα αποκρουστική. Άπλυτα ρούχα, πεταμένα σακουλάκια από φαγητά…

Ο άντρας της φέρεται να «φρίκαρε και άρχισε να πετάει τα καθαριστικά μου. Είπε ότι δεν τα χρειάζομαι αφού δεν καθαρίζω πλέον».

Μάλιστα, εκείνος ενοχλημένο «πήγε στην Ευρώπη για τρεις εβδομάδες με τη μαμάκα του».

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένο άνθρωπος», ανέφερε η γυναίκα, προσθέτοντας ότι απολαμβάνει «να είναι σε ένα ειρηνικό και ήσυχο σπίτι».

Πολλοί χρήστες στο TikTok την προέτρεψαν να τον πετάξει έξω από το σπίτι για τα καλά. «Προτείνω να μείνεις μόνη σου», έγραψε κάποιος.

«Για όνομα του Θεού, έχω δει όλα της τα βίντεο, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ χώρισέ τον, τα κόκκινα σημαιάκια δεν μπορούν να γίνουν πιο κόκκινα», σχολίασε κάποιος άλλος.

Δεν είναι πάντως σαφές αν όντως αποφάσισε να τον χωρίσει…