Αν έπρεπε να επιλέξουμε το πιο κλασικό nail art όλων των εποχών, αυτό θα ήταν το γαλλικό μανικιούρ. Aυτό το απλό nail art είναι ένα αιώνια κλασικό look και είναι ιδανικό για κάθε περίσταση – από μια συνάντηση για μεσημεριανό γεύμα μέχρι ένα ημιεπίσημο δείπνο, καθώς και ένα από τα αγαπημένα nail looks για τις νύφες. Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που θέλετε να παραμείνετε κλασικές με ένα διαχρονικό γαλλικό, αλλά με ένα ενδιαφέρον twist;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές ενός κλασικού γαλλικού, αλλά μία συγκεκριμένη κατακτά τα feeds στο Instagram τον τελευταίο καιρό. Ξεχάστε, λοιπόν, το κλασικό γαλλικό μανικιούρ με την χαρακτηριστική λευκή γραμμή στο άκρος των νυχιών και επιλέξτε τη νέα τάση που κυριαρχεί στο χώρο της ομορφιάς, η οποία δεν είναι άλλη από το «αποδομημένο» γαλλικό μανικιούρ.

Πώς να υιοθετήσετε το «αποδομημένο» γαλλικό μανικιούρ

Το «αποδομημένο» γαλλικό μανικιούρ, που επινοήθηκε από τη διάσημη nail artist Brittney Boyce, σύμφωνα με το Popsugar, είναι μια αφηρημένη εκδοχή του nail-art look. Διαθέτουν την ίδια ουδέτερη βάση που έχετε συνηθίσει με το παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ, αλλά αντί για ομαλές πινελιές χρώματος που πλαισιώνουν την άκρη των νυχιών, έχουν στη θέση τους κηλίδες χρώματος.

Η πραγματική ομορφιά αυτής της τάσης είναι το πόσο προσαρμόσιμη είναι. Μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τις αποδομημένες σταγόνες στις άκρες των νυχιών σας με βάση τις τελευταίες τάσεις στα βερνίκια νυχιών ή να τα συνδυάσετε σε κάθε δάχτυλο. Είτε επιλέξετε κάποιον χώρο ομορφιάς για να περιποιηθείτε τα άκρα σας είτε επιχειρήσετε να φτιάξετε μόνη σας το look, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ερωτευτείτε το αποτέλεσμα.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι το πελατολόγιο της Boyce περιλαμβάνει διασημότητες όπως η Megan Fox, ο Machine Gun Kelly, η Khloe Kardashian, η Olivia Rodrigo και άλλες, οπότε μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι οι προβλέψεις της για τις τάσεις στα νύχια θα έχουν σίγουρα μεγάλη αποδοχή από τις απανταχού fashionistas.