Ο 9χρονος γιος της Μέγκαν Φοξ, Νόα, θέλει να ντύνεται με φορέματα αλλά η ηθοποιός ανησυχεί για το πώς θα τον αντιμετωπίσει η κοινωνία. Η Μέγκαν Φοξ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Glamour και δήλωσε πως για εκείνη το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά της να μπορούν να εκφράζονται ανοιχτά, χωρίς κανέναν φόβο.

Στην συνέντευξη της, η Megan fox αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζουν τα παιδιά της το γεγονός ότι οι γονείς του είναι διάσημοι. «Γνωρίζουν ότι οι γονείς τους είναι διάσημοι, αλλά αυτό είναι και το μόνο που ξέρουν. Από όταν ήταν ακόμα μικρά, ήθελα να τα προστατεύσω από τη δημοσιότητα, με όποιον τρόπο μπορούσα. Για αυτό περιόρισα τόσο και την έκθεσή τους στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής, θεωρώ πως έχω κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουν διατηρήσει την αθωότητά τους. Ξέρω όμως, ότι δεν θα μπορώ να τα προστατεύω για πάντα», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Φοξ η οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, τον 9χρονο Νόα, τον 8χρονο Μπόντι Ράνσομ και τον 5χρονο Τζέρνεϊ Ρίβερ.

«Θα ευχόμουν απλά, η ανθρωπότητα να μην ήταν έτσι»

Η Μέγκαν Φοξ πρόσθεσε μάλιστα, πως γνωρίζει ότι το παιδί της που θέλει να ντύνεται με φορέματα, ο Νόα, «υποφέρει» καθώς θεωρεί πως ίσως «η κοινωνία δεν θα το πάρει τόσο καλά».

«Έχω πολλές ανησυχίες σχετικά με αυτό. Θα ευχόμουν απλά, η ανθρωπότητα να μην ήταν έτσι. Παρόλο που ξέρω ότι το παιδί μου είναι τόσο γενναίο και έχει επιλέξει για κάποιον λόγο αυτό το ταξίδι, εξακολουθεί να μου φαίνεται δύσκολο σαν μητέρα», δήλωσε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Megan fox ανέφερε πως κάνει τα πάντα για να διαχειριστεί σωστά το συγκεκριμένο θέμα.

«Αγόρασα βιβλία που μιλούν γι’ αυτό, προκειμένου να μάθω πώς νιώθει. Κάποια από τα βιβλία αυτά, είναι γραμμένα από transgender παιδιά. Μιλούν για το πώς μπορείς να είσαι αγόρι και παρόλα αυτά, να φοράς φορέματα και γενικά, να εκφράζεσαι μέσω των ρούχων σου. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τη σεξουαλική σου ταυτότητα», εξήγησε η Μέγκαν Φοξ.