Το Εργαστήριο Σχεδιασμού Φυσικής Φόρμουλας της Caudalie απάντησε στην πρόκληση να δημιουργήσει ένα αντηλιακό υψηλής προστασίας με πανάλαφρη υφή και ταυτόχρονα αόρατη πάνω στην επιδερμίδα. Ευχάριστο στην εφαρμογή, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Χρησιμοποιείται αμέσως μετά από τη ρουτίνα περιποίησής σας, αλλά και ως βάση μακιγιάζ προστατεύει αποτελεσματικά από τις βλάβες του ήλιου (UVA, UVB, φωτογήρανση). Πλούσιο σε ένα πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό σύμπλοκο με πολυφαινόλες*, μπλοκάρει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν την πρόωρη γήρανση.

Ένα αντηλιακό με όραμα για το περιβάλλον

Σύνθεση χωρίς οξυβενζόνη και χωρίς οκτινοξάτη, με έναν συνδυασμό τεσσάρων αντηλιακών φίλτρων ευρέος φάσματος που προστατεύει την επιδερμίδα και σέβεται το περιβάλλον. Η βάση της σύνθεσης περιέχει υψηλό ποσοστό βιοδιασπώμενων συστατικών και είναι δοκιμασμένα μη τοξική για το θαλάσσιο οικοσύστημα.

Η συσκευασία της από ανακυκλωμένο και 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό στοχεύει στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Το σχέδιο 100% Plastic Collect

Από τότε που δημιουργήθηκε, η Caudalie δηλώνει τη σταθερή της θέληση να δρα για το περιβάλλον, με ολοένα και πιο καθαρές και φυσικές συνθέσεις, με πιο φιλικές προς αυτό συσκευασίες και με σταθερή τη δέσμευσή της για αναδασώσεις μαζί με την οργάνωση 1% for the Planet. Σήμερα, η Mathilde και ο Bertrand Thomas κινητοποιούνται στο πλευρό του Tristan Lecomte, ιδρυτή του Pur Project, σε ένα νέο έργο. Δημιούργησαν το 100% Plastic Collect, με έδρα το Μπαλί και την Ταϊλάνδη, μια χώρα που κατατάσσεται 6η παγκοσμίως στη θαλάσσια ρύπανση.