«Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι» λέει η σοφή παροιμία. Και ειδικά σε αυτή την εποχή έχει μεγάλη βάση, όπως παραδέχονται όλοι.

Έτσι λοιπόν αν ανήκετε στην κατηγορία των πολυάσχολων γυναικών που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και ανοίγουν κατάλογο για να παραγγείλουν φαγητό, σας προτείνουμε να αλλάξετε συνήθειες.
Και μπορείτε να κερδίσετε χρήματα αλλά και να προσέξετε το σώμα σας αφού ως γνωστόν το πρόχειρο φαγητό δεν είναι και τόσο… αγνό.

Βγείτε κερδισμένες με εύκολους τρόπους

Μπορείτε αντί να παραγγείλετε φαγητό, να πάρετε φαγητό από το σπίτι σας. Και με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα και προσέχετε την υγιεινή διατροφή.

Γιατί αν σκεφτείτε το ποσό που ξοδεύετε μηνιαίως και το γεγονός ότι δεν ξέρετε τι τρώτε, θα αλλάξετε γνώμη και… τακτική. Γι’ αυτό να θυμάστε ότι, ένα τοστ από το σπίτι ή φαγητό σε τάπερ δεν θα σας πάρει περισσότερα από δέκα λεπτά.

Και μία συμβουλή: Στα σούπερ μάρκετ υπάρχουν ειδικά σακουλάκια που διατηρούν το περιεχόμενο ζεστό ή κρύο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Εσείς λοιπόν που φροντίζετε τη διατροφή σας, μπορείτε να αλλάξετε και το αφέψημα με το οποίο συνοδεύετε το γεύμα σας. Δηλαδή αντί για ένα λάιτ αναψυκτικό ή ένα χυμό, μπορείτε να αγοράσετε νερό με διάφορες γεύσεις.