Ο έρωτας και η… λάμψη δεν κρύβονται! Και φέτος θα τα γιορτάσουμε μαζί με την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, bioten Vitamin C. Ναι, το παραδοσιακό κόκκινο του έρωτα δίνει φέτος τη θέση του στο ζωηρό πορτοκαλί της βιταμίνης C και της σειράς bioten που σας χαρίζει φυσική λάμψη και νεανικότητα. Αντλώντας δύναμη από τη φύση και έμπνευση από την πιο αγαπησιάρικη ημέρα του χρόνου, το bioten σας προσκαλεί να αφήσετε τον έρωτα να λάμψει στο πρόσωπό σας – κι όχι μόνο του Αγίου Βαλεντίνου αλλά κάθε μέρα.

Η σειρά bioten Vitamin C, κρύβει όλη την ενέργεια της βιταμίνης C, ενώ το 100% φυσικό εκχύλισμα πορτοκαλιού και lime, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, φωτίζει και μειώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας. Έτσι, το δέρμα γίνεται πιο λείο, πιο λαμπερό και πιο ενυδατωμένο από ποτέ, αναδεικνύοντας τη φυσική σας ομορφιά. Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου bioten Vitamin C, που αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, αμπούλες λάμψης & αντιγήρανσης αλλά και υφασμάτινη μάσκα για έξτρα ενυδάτωση, είναι το κατάλληλο δώρο που θα προσφέρει κάθε γυναίκα στον εαυτό της για να γιορτάσει αυτή την ημέρα αγάπης… με περισσότερη λάμψη από ποτέ!

Σήμερα, λοιπόν, 14 Φεβρουαρίου, αποκαλύψτε τη λάμψη που κρύβεται μέσα σας και αναζωογονηθείτε κάνοντας την προετοιμασία σας πιο εύκολη κι αποτελεσματική από ποτέ με τη σειρά bioten Vitamin C.

Άλλωστε, πριν το ραντεβού με τον αγαπημένο σας, ένα ‘skincare ραντεβού’ με τον εαυτό σας είναι απαραίτητο!

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε supermarket και καταστήματα καλλυντικών, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το biotencosmetics.com/.