Στις αρχές Μαρτίου του 2022, το brand του MYSTIS εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της ελληνικής μόδας, παρουσιάζοντας τη spring-summer συλλογή του. Η σειρά ρούχων του MYSTIS, σε γραμμές ικανές να κολακεύσουν τον κάθε σωματότυπο, με υφάσματα υψηλών προδιαγραφών, θα είναι διαθέσιμη στην  ιστοσελίδα, mystis-designs.com και η πώλησή τους θα γίνεται αποκλειστικά online.

Οι δημιουργίες του MYSTIS, όπως τις εμπνεύστηκε η σχεδιάστρια του, απευθύνονται στις πολυάσχολες γυναίκες πολυάσχολες, πάντα θέλουν να παραμένουν στιλάτες.

Το στυλ, είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίζει.  Η δημιουργία του νέου fashion  brand, MYSTIS, ήρθε να βοηθήσει τις γυναίκες, είτε ν’ ανακαλύψουν, είτε να εμπλουτίσουν το προσωπικό τους στυλ και τον εαυτό τους μέσα από αυτό.

Σχετικά με το MYSTIS

MYSTIS, μια λέξη που προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα και αφορά γυναίκες που μέσα από την εμπειρία της ζωής μπορούν να επιλέξουν τι θέλουν, τι δεν θέλουν και γνωρίζουν να παλεύουν γι αυτά. H έμπνευση, λοιπόν, η κινητήρια δύναμη που ώθησε στο να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο brand, είναι κάθε γυναίκα εκεί έξω, η οποία είναι μοναδική και αναζητά μοναδικά ρούχα, φτιαγμένα με πολύ αγάπη. Σε αυτήν ακριβώς τη μοναδικότητα των γυναικών οφείλεται και το tagline του brand, YouAreLimitedEdition. Ακριβώς επειδή το συγκεκριμένο brand είναι αφιερωμένο στη γυναίκα. Σε κάθε γυναίκα που της αρέσει να ρισκάρει, είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική της ζωή, ν ‘ ανακαλύπτει κρυμμένα μονοπάτια και ν’ απολαμβάνει τη ζωή της στο έπακρο. Σε κάθε γυναίκα που συνεχίζει να προσπαθεί και η κάθε της προσπάθεια αποτελεί έμπνευση για τους υπόλοιπους. Που είναι δημιουργική και γεμάτη πάθος, χωρίς ποτέ να χάνει την αυτοπεποίθησή της. 

Αν κάποια λοιπόν, ταυτίζεται με όλα τα παραπάνω, δεν θα πρέπει πλέον να αναρωτιέται.
Είναι μια MYSTIS!