Ο τρόπος που ντύνεστε στον χώρο εργασίας είναι κάτι που πρέπει να σας απασχολεί. Το στυλ σας μπορεί να σας στερήσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και του αφεντικού σας και να δώσετε λάθος εντυπώσεις. Υπάρχουν μερικοί «χρυσοί» κανόνες για να αποφύγετε τα λάθη:

1) Μην αφήνετε να φανεί αρκετά το σώμα σας. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να υιοθετήσετε ένα συντηρητικό λουκ. Εάν σας αρέσει να φοράτε… λίγα ρούχα, ντυθείτε λίγο παραπάνω τις ώρες εργασίας σας.

2) Φορέστε τα κατάλληλα παπούτσια. Εάν κάνετε δουλειά γραφείου τότε τα τακούνια ταιριάζουν, αλλά εάν δουλεύετε σε σούπερ μάρκετ σίγουρα θα θεωρηθείτε υπερβολική φορώντας ψηλά παπούτσια. Επίσης, πρέπει να φοράτε τα κατάλληλα παπούτσια, ώστε να μην είναι εντελώς ακάλυπτα τα πόδια σας.

3) Τα ρούχα πρέπει να σας εφαρμόζουν σωστά. Μην φορέσετε πολύ στενά ή πολύ χαλαρά ρούχα. Φορέστε ρούχα στο νούμερό σας, για μια ωραία εμφάνιση.

4) Τα εσώρουχα δεν πρέπει να φαίνονται. Τα see-through μπλουζάκια δεν έχουν καμία θέση στα ρούχα εργασίας σας, εκτός και αν θέλετε να δημιουργήσουν λάθος εικόνα για σας.