«Γυναίκες ενωμένες ποτέ νικημένες» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του νέου χορού που ποστάραν τρεις χρήστες του TikTok και τείνει να γίνει trend. Αφού πρώτα αγκαλιάζουν το στήθος ώστε να μην υπάρχουν αποκαλύψεις, χορεύουν υπό τους ήχους μιας χαρούμενης μελωδίας και γιορτάζουν το γεγονός ότι δεν φορούν σουτιέν και τα στήθη τους κουνιούνται φυσικά με το ρυθμό.

Έχοντας βαρεθεί να σεξουαλικοποιείται το σώμα τους από τους άντρες και ειδικότερα το στήθος τους, ορισμένες γυναίκες έχουν ξεκινήσει την τάση όπου γελούν περήφανα αφήνοντας το στήθος τους ελεύθερο να ακολουθεί τον μουσικό ρυθμό.

Το μοντέλο Ashley Matheson αφού εντόπισε άλλες δύο κοπέλες που χόρευαν χαρούμενες μπροστά στην κάμερα, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok γράφοντας στη λεζάντα: «Ελπίζω να πιάσει στις γυναίκες. Αν πιάσει στους άντρες τότε δεν είναι για εσάς».

@smashedely

#duet with @itsurdani hope this find the women and if it dose find the men this ain’t for u

♬ Nuestra Canción (feat. Vicente García) – Monsieur Periné

Πάνω από 17,2 εκατομμύρια προβολές στο βίντεο

Το βίντεο δείχνει και τις 3 γυναίκες απόλυτα συγχρονισμένες να χορεύουν μεταφέροντας το κοινό μήνυμα. Με χαμόγελα στα πρόσωπά τους, και οι 3 φαίνεται να απολαμβάνουν την ελευθερία που τους προσφέρει το γεγονός ότι δεν φορούν σουτιέν.

Το ισπανικό τραγούδι Nuestra Canción από τον Monsieur Periné feat Vicente Garcia, διαμορφώνει το κομμάτι στο τελευταίο χορευτικό trend του δημοφιλούς social media.

Η εκδοχή του χορού που «απελευθερώνει το στήθος» έχει συγκεντρώσει 17,2 εκατομμύρια προβολές και 2,6 εκατομμύρια likes από τη χθεσινή δημοσίευσή της.

Πολλοί έσπευσαν στα σχόλια να εκφράσουν την αγάπη τους στις γυναίκες που ασχολήθηκαν με τον χαρούμενο αυτό χορό.

Ένα άτομο σχολίασε: «Το αγαπημένο μου πράγμα σε αυτό είναι ότι ο σωματότυπος αλλάζει, αλλά η κίνηση των κοριτσιών παραμένει. Λατρεύω τη γυναικεία ανατομία. Θεές!».