Υπάρχουν κάποια περίεργα μυστικά ομορφιάς που όχι μόνο κάνουν δουλειά αλλά είναι θαυματουργά!

Οι κόκκοι καφέ είναι το βασικό συστατικό για το τέλειο σκραμπ κατά της κυτταρίτιδας ενώ το λεμόνι είναι το απόλυτο λευκαντικό για τα δύσκολα σημεία του κορμιού σου!

Παρακάτω θα μάθεις τα περίεργα αλλά θαυματουργά μυστικά ομορφιάς που μπορείς να εφαρμόσεις για να είσαι κούκλα!

Βάψου και γρήγορα στο μπάνιο: θα φανταζόσουν ποτέ πως ένα από τα απόλυτα μυστικά ανατρέπει όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα; Και όμως μπορεί μα μιλάμε γενικά για το σώμα όμως το συγκεκριμένο έχει να κάνει με το μακιγιάζ σου και καλό είναι να το ξέρεις. Αν θέλεις να έχεις τέλειο μακιγιάζ όλη την ημέρα δεν έχεις παρά να βαφτείς και να μπεις στην μπανιέρα! Μόλις λοιπόν βαφτείς μπες μέσα στη μπανιέρα για 10 λεπτά και θα δεις πως το μακιγιάζ σου θα «κάτσει» αλλά και το δέρμα σου θα δείχνει πιο φρέσκο και «υγρό».

Πρήξιμο-τέλος: Για να αποχαιρετήσεις μια και καλή τα πρησμένα μάτια δεν έχεις παρά να απλώσεις στα βλέφαρα σου… πατάτες! Η πατάτα θα βοηθήσει στο να υποχωρήσει το πρήξιμο, όσο περίεργο και αν φαίνεται. Μην ξεχάσεις τα καθαρίσεις την πατάτα και μετά να την απλώσεις, πάντα ωμή φυσικά και όχι ψημένη!

Φουσκάλες τέλος: δεν είναι μυστικό πως κάθε φορά που φοράς ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, τα πόδια σου γεμίζουν φουσκάλες και δεν μπορείς να περπατήσεις για μέρες. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό; Τρίψε με λίγη βαζελίνη τα σημεία που ξέρεις πως βγάζουν φουσκάλες τις περισσότερες φορές και θα δεις διαφορά!

Λεμόνι, το λευκαντικό:
Το λεμόνι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα φυσικά υλικά με δεκάδες χρήσεις. Με μια λεμονόκουπα τρίψε τους αγκώνες σου, εκεί όπου συνήθως το δέρμα είναι πιο σκούρο και τραχύ, για να ασπρίσουν και να μαλακώσουν. Με μια λεμονόκουπα τρίψε καλά τα νύχια σου αν βλέπεις πως έχουν αρχίσει να κιτρινίζουν από τη συνεχή χρήση σκούρων βερνικιών νυχιών. Βάλε σε μια οδοντόβουρτσα αλάτι και μερικές σταγόνες λεμόνι και πλύνε τα δόντια σου – γίνονται θεαματικά αστραφτερά.

Κυτταρίτιδα τέλος με τους κόκκους καφέ: Aν βλέπεις πως η κυτταρίτιδα αρχίζει να κάνει την εμφάνιση της σε διάφορα σημεία του κορμιού σου τότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις στους κόκκους του καφέ για να φτιάξεις το τέλειο σκραμπ. Η καφεΐνη θα τονώσει τα κύτταρα σου στα σημεία αυτά και αν την χρησιμοποιήσεις σαν απολεπιστικό θα δεις πως θα αποχαιρετήσεις μια για πάντα τα νεκρά κύτταρα και το δέρμα σε αυτά τα σημεία θα είναι πιο λείο και απαλό.

Πηγή: womenonly.gr