Η «βασίλισσα» του lifestyle και της DIY φιλοσοφίας, προκάλεσε πανικό στα social media για ακόμη μία φορά, καθώς με μία μόνο της ανάρτηση στο instagram, έδειξε με ποιον τρόπο δουλεύει άνετα και αποτελεσματικά με το λάπτοπ της από το σπίτι.

Κάτι που σίγουρα θα ενδιαφέρει πολλές από εσάς εκεί έξω, καθώς η τηλεργασία λόγω της πανδημίας, είναι μια νέα πραγματικότητα την οποία αρκετές από εμάς συνεχίζουμε να βιώνουμε.

Μάρθα Στιούαρτ

Μάρθα Στιούαρτ – Το απίστευτο κόλπο για να δουλεύετε άνετα από το σπίτι

Η εμπειρογνώμονας του lifestyle, λοιπόν, πόζαρε για το CNBC για την προώθηση του τελευταίου επιχειρηματικού της project αγορών, το Martha.com. Αλλά η ανάρτηση της Στιούαρτ υπενθύμισε επίσης στους followers της με τον πιο stylish τρόπο ότι μπορεί να κάνει την ζωή και τη δουλειά από το σπίτι λίγο πιο εύκολη, και κυρίως ανέξοδα.

Ντυμένη με ένα μπλε του πάγου καπιτονέ τζάκετ, η Στιούαρτ ποζάρει σε ένα χαλαρό δωμάτιο εξοχικού στιλ, πιθανώς μια τραπεζαρία ή μια επέκταση της κουζίνας, που μεταμορφώνεται στον χώρο εργασίας της. Μπροστά της, ένας ροζ-χρυσός φορητός υπολογιστής είναι στηριγμένος σε μια αυτοσχέδια επιτραπέζια επιφάνεια που έφτιαξε από μια στοίβα χοντρά, σκληρόδετα βιβλία. Κάτι που αποτελεί την τέλεια λύση σε αυτό που μπορεί να είναι ένα κοινό πρόβλημα εργασίας από το σπίτι για την καθεμιά από εσάς. Το να ξαπλώνετε άβολα πάνω από ένα τραπέζι για ώρες ενώ βρίσκεστε σε ώρα εργασίας, σίγουρα δεν είναι το πιο άνετο πράγμα για ένα γεμάτο οχτάωρο ή και περισσότερο.

Χαρούμενη γυναίκα δουλεύει από το σπίτι

Το επιπλέον ύψος, λοιπόν, που δίνουν αυτά τα βιβλία βοηθάει την Στιούαρτ, και καθεμία από εσάς, να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την οθόνη και πιθανότατα κάνει θαύματα για να ισιώσει τη στάση σώματος του εκάστοτε ατόμου που εφαρμόζει το hack κατά τη διάρκεια μιας οκτάωρης ημερήσιας εργασίας. Η άνεση συναντά τη λειτουργικότητα και αν και πρόκειται για μια πολύ απλή ιδέα, στην ουσία είναι μια πολύ αποτελεσματική ιδέα, με την γκούρου του DIY να αποδεικνύει ότι όταν έχεις έμπνευση σίγουρα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ό,τι έχεις μπροστά σου!

Πώς να αντιγράψετε το hack της γκούρου των DIY λύσεων

Έχετε μια παλιά στοίβα περιοδικών; Χρησιμοποιήστε τα. Άδεια κουτιά που δεν χωράνε στην ντουλάπα σας; Στοιβάξτε τα κάτω από την οθόνη του υπολογιστή ή το λάπτοπ σας. Και η προσθήκη μιας προσωπικής χρωματικής πινελιάς κάνει το συγκεκριμένο σημείο έναν φιλόξενο χώρο για να εργάζεστε στο χώρο του σπιτιού σας.

Μια πιο φιλική, λοιπόν, προς τον προϋπολογισμό σας λύση βάσης υπολογιστή -στη θέση των δυναμικών πολυδιάστατων βάσεων του εμπορίου- αποτελούν οποιαδήποτε στοιβαζόμενα στοιχεία που παρέχουν σταθερότητα, ύψος και άνεση για να έχετε την οθόνη του υπολογιστή σας ακριβώς στο ύψος των ματιών σας.