Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στο showroom της ελληνικής εταιρείας SARKK ΑΒΕΕ, αποκλειστικού διανομέα της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη FYROM, εκπρόσωποι των media & fashion bloggers είχαν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι και να γνωρίσουν από κοντά τις συλλογές Tommy Hilfiger SS2015 Womenswear, Menswear, Accessories, Footwear, Childrenswear, Hilfiger Denim, Underwear & Tailored.

Ο χώρος του Tommy Hilfiger showroom μεταμορφώθηκε σε ένα Rock n’ roll σκηνικό με έντονα τα στοιχεία της μουσικής, των λουλουδιών, της δεκαετίας του ‘60 αλλά και του music festival girl που αποτέλεσε και την μούσα του Tommy Hilfiger στην Runway Collection που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, outfits της οποίας ταξίδεψαν αποκλειστικά στην Αθήνα για τις ανάγκες της παρουσίασης της νέας συλλογής.

Η συλλογή Tommy Hilfiger SS2015 «Heartland», εμπνέεται από την Κεντρική Αμερική όπου η ύπαιθρος συνδυάζεται με τη γοητεία μιας μικρής πόλης σε μερικά από τα πιο γραφικά σημεία που η ενδοχώρα έχει να προσφέρει. Από την Lake Geneva στο Wisconsin, στο Marfa του Τέξας για να καταλήξουμε στο Denver του Colorado.

Αυτή η εξερεύνηση της Αμερικανικής Midland αγκαλιάζει ολοκληρωτικά την ύπαιθρο, με αποτέλεσμα η συλλογή να διακρίνεται από θαλάσσιες και στρατιωτικές επιρροές σε συνδυασμό με την preppy twist υπογραφή του brand. Είναι πολύχρωμη, ήρεμη, δροσερή και αυθεντικά Americana.

Λάτρης του Tommy Hilfiger twist η Άννα Πρέλεβιτς παρευρέθηκε στην πρώτη παρουσίαση της νέας συλλογής για την Άνοιξη του 2015, δοκίμασε ρούχα από τις συλλογές Tommy Hilfiger SS15 Sportswear & Denim και ενημερώθηκε για τα trends της επερχόμενης Άνοιξης.