Το καλοκαίρι είναι εδώ και χωρίς καμία αμφισβήτηση τα μαλλιά μας αυτήν την περίοδο χρειάζονται την περισσότερη φροντίδα, με τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας να τα «αγριεύουν», να τα ξεθωριάζουν και γενικότερα να τα επηρεάζουν άμεσα. Για να αποφύγετε όλα τα παραπάνω ξεκλέψαμε κάποια από τα μυστικά αγαπημένων celebrities, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε πολύ εύκολα και σχεδόν ανέξοδα!

Μπλέικ Λάιβλι

Για να διατηρήσει το χρώμα των μαλλιών της, και κυρίως όταν κολυμπάει σε πισίνες με χλώριο, η Μπλέικ Λάιβλι ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησής τους. Πρώτα εφαρμόζει το conditioner και μετά λούζεται με σαμπουάν. Αυτό τη βοηθά στο να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η απορρόφηση του χλωρίου από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα αυτά να μην ξεθωριάζουν.

Ρόζι Χάντινγκτον

Από την άλλη, το μοντέλο και σύντροφος του Τζέισον Στέιθαμ, εφαρμόζει έναν άλλο τρόπο για την προστασία των ξανθών μαλλιών (ή οποιουδήποτε άλλου χρώματος) από το χλώριο. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τα έλαια. Σε μια συνέντευξη με το Us Weekly, ο κομμωτής του μοντέλου Lorri Goddard εξήγησε πώς λειτουργούν τα έλαια (το μαροκινό λάδι χρησιμοποιείται πιο συχνά) για να αποτρέψουν το χλώριο από την απογύμνωση των μαλλιών σας από το χρώμα του. «Πρέπει να βάλετε ένα προϊόν στα μαλλιά σας που λειτουργεί σαν σφουγγάρι για το χλώριο και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα λάδι μαλλιών», εξήγησε ο Goddard.

Τζένιφερ Λόπεζ

Το μυστικό της Λατίνας σταρ για το υπέροχο χρώμα των μαλλιών της, ακόμη και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού δεν κρύβεται σε κανένα πολυτελές ή ακριβό προϊόν, αλλά, αντιθέτως, στην κουζίνα της. Η makeup artist της Λόπεζ έχει αποκαλύψει ότι η σέξι τραγουδίστρια δημιουργεί ένα σπιτικό mist μαλλιών με χυμό λεμονιού, αλόη βέρα και χαμομήλι. Αφού οξειδωθεί στον ήλιο, ο χυμός λεμονιού θα ανοίξει ελαφρώς το χρώμα των μαλλιών σας, ενώ το τσάι και η αλόη θα τα μαλακώσουν και θεραπεύσουν, δίνοντάς σας υπέροχα highligts.