Από τότε που η Lady Gaga έκανε την εμφάνισή της στη μουσική σκηνή με το single «Just Dance» το 2009, τα πάντα σχετικά με την εμφάνιση της 33χρονης ποπ σταρ αποτελούσαν πλέον είδηση. Οι εκκεντρικές της εμφανίσεις φυσικά δεν άφηναν κανέναν αδιάφορο, με το είδωλο της ποπ να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, τι κάνει για να κρατιέται σε τέλεια φόρμα και η σιλουέτα της να είναι πιο αξιοζήλευτη από ποτέ μάθετε ότι ο χορός είναι η αγαπημένη της άσκηση που την διατηρεί σε φόρμα. Επιπλέον, έχει αναφέρει κατά καιρούς ότι ακολουθεί ένα συνεπές πρόγραμμα προπόνησης που δημιούργησε ο εκπαιδευτής της, Harley Pasternak, διάρκειας είκοσι πέντε λεπτών, το οποίο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται πέντε φορές την εβδομάδα. Επίσης, η Gaga ηρεμεί τακτικά με γιόγκα.

Όσον αφορά τις διατροφικές της συνήθειες, σύμφωνα με το womenshealthmag.com, το είδωλο της ποπ καταναλώνει πέντε γεύματα την ημέρα (δύο γεύματα και τρία σνακ) με τροφές που εμπίπτουν σε αυτές τις πέντε κατηγορίες: άπαχη πρωτεΐνη, χαμηλοί γλυκαιμικοί υδατάνθρακες, υγιεινά λίπη, φυτικές ίνες και ένα ποτό χωρίς ζάχαρη. Ο προσωπικός της σεφ, Bo O’Connor, δήλωσε, μάλιστα, ότι ένα τυπικό γεύμα για εκείνη πρέπει να είναι υγιές, θρεπτικό, χορταστικό και πλούσιο σε φυτικές ίνες όπως «κάτι σαν κινόα με μαύρα φασόλια, γαρίδες στη σχάρα και πολύχρωμα λαχανικά».