Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και ο καιρός έχει φτιάξει χαρίζοντας μας ηλιόλουστες μέρες και γλυκές νύχτες. Κάτι τέτοιες στιγμές το μόνο που θέλεις είναι να βγεις από το σπίτι και να κάνεις βόλτες. Σύμμαχος σου σε αυτές τις εξορμήσεις τα αγαπημένα σου ζευγάρια παπουτσιών που θα σου χαρίσουν στιλ, άνεση και θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Αν αγαπάς τα παπούτσια όπως εμείς και θέλεις πάντα να είσαι μέσα στη μόδα, έχουμε επιλέξει για σένα τα πιο «hot» παπούτσια της σεζόν!

Οτιδήποτε με πλέξη είναι ό,τι πιο “in” για αυτή την περίοδο. Επιλέγουμε πέδιλα σε πούρο χρώμα και στιλάκι με πλέξη για να το συνδυάσεις εύκολα με όλα τα κομψά σύνολά σου. Με καρέ μύτη, ψηλό τετράγωνο τακούνι θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου και θα δώσει μια ιδιαίτερη στυλιστική πινελιά στη βόλτα ή ακόμη και την εργασία σου.

Ως γνωστόν η μόδα κάνεις κύκλους και πλέον έχει έρθει η σειρά των 70ς.

Επιλέγουμε στοιχεία που δίνουν την αίσθηση μία άλλης δεκαετίας όπως αυτά τα κόκκινα mules με φαρδιά φάσα που αγκαλιάζει το κουντεπιέ που θα σου χαρίσει μέγιστη άνεση στην εφαρμογή και σταθερό κράτημα στο βάδισμα. Αν πάλι θέλεις κάτι λιγότερο έντονο μπορείς να επιλέξεις το ίδιο ζευγάρι σε λευκό χρώμα.

Σίγουρα θα έχεις δει το επόμενο παπούτσι στο instagram ή στο δρόμο να το φοράει κάποια κοπέλα. Ιδιαίτερα δημοφιλές για την άνοιξη είναι το πέδιλο σε βεραμάν χρώμα, φίδι και λιτή γραμμή. Το συνδυάζεις απίστευτα εύκολα και αποτελεί το ιδανικό ζευγάρι για να δώσεις μία ιδιαίτερη νότα στο outfit σου.

Αγαπημένη τάση για αυτή τη σεζόν είναι και οι εσπραντίγιες. Ειδικά όσες δένουν ψηλά στη γάμπα ή στον αστράγαλο. Δεν μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στη λίστα μας εσπαντρίγιες σε μπεζ δαντέλα και ψάθα με ψηλή πλατφόρμα για υπέροχες θηλυκές εμφανίσεις. Αλλά και εσπαντρίγιες σε καταπληκτικό πούρο χρώμα οποίες θα κάνουν την κάθε σας εμφάνιση πιο μοδάτη.

Το λευκό είναι διαχρονικό ωστόσο, όσο καλύτερος ο καιρός τόσο πιο προτιμητέο είναι. Γι’ αυτό τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μέρες ένα λευκό δερμάτινο πέδιλο θα απογειώσει το στιλ σου. Ένα ζευγάρι με μπαρέτα και ψηλό τακούνι και φιάπα είναι ιδανικό για μοδάτες εμφανίσεις και θα δώσει μοντέρνο στυλ στην εμφάνιση σου.

Στην απέναντι πλευρά του χρωματικού πίνακα έχουμε το μαύρο. Επίσης διαχρονικό και πάντα στη μόδα. Πιο συγκεκριμένα η τάση θέλει πέδιλα σε μαύρο χρώμα καπιτονέ και λιτή γραμμή για να τα συνδυάσεις εύκολα με όλα τα κομψά σύνολα σου. Το ψηλό τετράγωνο τακούνι τους και η μπαρέτα θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου και θα καταφέρει αναδείξει και το πιο απλό outfit σου.

Ίσως το πιο κομψό και μοδάτο σχέδιο που θα σε εντυπωσιάσει! Μαύρα πέδιλα με χιαστί λουράκια για απόλυτη σταθερότητα. Με ψηλό τακούνι και φιάπα θα τα φορέσεις ιδανικά στις βραδινές σου εξόδους ή και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους καταπλήξεις όλους με τη φινέτσα και το κλασσικό τους στιλ.

Και πάμε να δούμε τα αγαπημένα μας sneakers!

Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει τα πάνω τους και προτιμώνται τόσο για απλές καθημερινές βόλτες όσο και για πιο βραδινές εξόδους. Ιδιαίτερα τα sneakers σε λευκά χρώματα με διάφορες χρωματιστές πινελιές είναι πολύ δημοφιλή καθώς συνδυάζονται άψογα με σπορ ρούχα για ανοιξιάτικες βόλτες με άνεση και στυλ αλλά και με φορέματα για βραδινές εξορμήσεις. Αγαπημένο σχέδιο είναι το λευκό με χρυσές λεπτομέρειες ή το λευκό με πράσινη λεπτομέρεια στη φτέρνα.

Αφού επιλέξεις τα πιο hot παπούτσια για να απογειώσεις την κάθε σου εμφάνιση μπαίνεις στο βραβευμένο online κατάστημα παπουτσιών Topshoes.gr και αγοράζεις εύκολα και με ασφάλεια το επόμενο σου ζευγάρι.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε TopShoes.gr στο Facebook και στο Instagram, για να ενημερώνεστε για τα νέα μοντέλα και όλες τις τάσεις.