Δεδομένου ότι η Τζέσικα Άλμπα έχει τη δική της εταιρεία προϊόντων περιποίησης του δέρματος, της δίνει μία επιπλέον γνώση στο πώς και με τι υλικά να παρασκευάζει μία φυσική μάσκα προσώπου στο σπίτι.

Αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε το πρόσωπό σας να μοιάζει φρέσκο και νεανικό είναι «κάποια βασικά πράγματα που όλες έχετε ήδη στην κουζίνα σας», όπως αποκάλυψε και η ίδια στα 18 εκατομμύρια followers της στο instagram.

Σύμφωνα με τη συνταγή της διάσημης σταρ για να παρασκευάσετε το πίλινγκ- μάσκα που χρησιμοποιεί και η ίδια και σε αυτήν οφείλεται η τέλεια επιδερμίδα της θα χρειαστείτε ελληνικό γιαούρτι -το γαλακτικό οξύ που περιέχει είναι ένα φυσικό απολεπιστικό-, μέλι, αλάτι, λάδι καρύδας, βρώμη και σπόρους λιναριού.

Αρχικά, ανακατέψτε το μέλι (αντιβακτηριακές ιδιότητες) με τις νιφάδες βρώμης και τους σπόρους λιναριού (ενυδατικές ιδιότητες) και στη συνέχεια προσθέστε λίγο ζεστό νερό και ανακατέψτε. Στη συνέχεια, προσθέστε το γιαούρτι και αφήστε το μείγμα να «κάτσει» για 10 λεπτά μέχρι να δέσει καλά.

Επίσης, μια άλλη αγαπημένη μάσκα της ηθοποιού που την χρησιμοποιεί κυρίως για ενυδάτωση, είναι εκείνη που περιέχει ένα φλιτζάνι, επίσης, ελληνικό γιαούρτι, μια κουταλιά της σούπας αλεσμένο καφέ και μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας -στην περίπτωση που νιώθετε το λάδι πολύ λιπαρό για την επιδερμίδα σας μπορείτε να το αντικαταστήσετε με χυμό λεμονιού.