Η Άνοιξη είναι πια εδώ και έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου που μπορείτε πια να στολίσετε τα μαλλιά σας με διάφορα αξεσουάρ, τα οποία θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφες και περιποιημένες ακόμη και με τα πιο απλά χτενίσματα.

Είναι πάντα ωραίο να αλλάζουμε τα μαλλιά μας, όπως και το μακιγιάζ, καθώς τα διαφορετικά χτενίσματα μας επιτρέπουν να αλλάζουμε την εμφάνισή μας κάθε μέρα, αναλόγως με το στυλ που θέλουμε να υιοθετήσουμε και, φυσικά, την διάθεσή μας. Αν ψάχνετε, λοιπόν, έμπνευση παρακάτω θα βρείτε τέσσερα πανεύκολα χτενίσματα με τα αγαπημένα σας αξεσουάρ για άψογες και στιλάτες εμφανίσεις στο λεπτό.

Κλιπς σε σχέδιο λουλουδιών

Η Άνοιξη έχει να κάνει με λουλούδια και χρώματα. Για μια πιο φυσική και ανοιξιάτικη εμφάνιση, λοιπόν, πιάστε τα μαλλιά σας στο πλάι με λουλουδάτα ή χρωματιστά κλιπ.

Κότσοι με άποψη

Ένα από τα πιο εύκολα και άνετα χτενίσματα είναι οι ψηλοί κότσοι. Με ένα μόνο αξεσουάρ, όπως μια κορδέλα ή ένα φουλάρι μπορείτε να προσθέσετε στυλ και άποψη στον κότσο σας και να αποκτήσετε ένα άκρως cool look.

Μπαντάνες

Αν θέλετε να εστιάσετε την προσοχή στο πρόσωπό σας, φορέστε ένα μαντήλι ή μια μπαντάνα ως κορδέλα στα μαλλιά σας και όλοι θα στρέψουν τα βλέμματά τους πάνω σας.

«Μπανάνα» με φουλάρι

Αν η μέρα που μόλις ξεκίνησε δεν είναι και τόσο καλή για τα μαλλιά σας, γυρίστε τα ανάποδα και κρύψτε τα στην ουσία, πιάνοντας τα σε στυλ «μπανάνας» με ένα φουλάρι ή μπαντάνα.

TAGS