Παρόλο που η πάντα λαμπερή και με νεανική όψη Μιράντα Κερ, λόγω του επαγγέλματος και των γνωριμιών της έχει πρόσβαση σε μερικούς από τους κορυφαίους ειδικούς ομορφιάς στον κόσμο, προτιμά να περιποιείται το πρόσωπο και την επιδερμίδα της μόνη στο σπίτι, φτιάχνοντας μάλιστα η ίδια τη θεραπεία της.

Το μυστικό ομορφιάς που πρέπει να «κλέψετε» από την Μιράντα Κερ

Το μυστικό της για το αλαβάστρινο πρόσωπό της είναι μια πολύ απλή και παραδοσιακή τεχνική, που ακόμη και οι γιαγιάδες μας χρησιμοποιούσαν και είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο λόγος για το ατμόλουτρο, όχι απλό αλλά με πράσινο τσάι, το οποίο όχι μόνο την βοηθάει να χαλαρώσει, αλλά είναι τόσο ωφέλιμο για την επιδερμίδα της, ώστε να μπορεί ένα Σαββατοκύριακο να κυκλοφορεί χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Αναρωτιέστε για ποιο λόγο θα πρέπει να «κλέψετε» το μυστικό ομορφιάς του λαμπερού μοντέλου, πρώην αγγέλου της Victoria’s Secret; Τα ατμόλουτρα αποτελούν μια κλασική και άκρως οικονομική λύση περιποίησης του δέρματος, εντελώς αποτελεσματική καθώς απομακρύνουν τοξίνες, βρωμιά, έλαια και υπολείμματα ακαθαρσιών από τους πόρους, επιτρέποντας στα προϊόντα που θα εφαρμοστούν εν συνεχεία να διεισδύουν πιο βαθιά.

Επιπλέον, το πράσινο τσάι όταν εφαρμόζεται τοπικά, δρα ως αντιοξειδωτικό που λειτουργεί για την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, προστατεύει από βλάβες που σχετίζονται με τον ήλιο και βοηθά τις χρόνιες εξάρσεις.