Για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς υποσχεθείτε ότι θα αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας συμπεριλαμβάνοντας αν όχι καθημερινά τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα λίγη άσκηση, η οποία όχι μόνο θα βοηθήσει τον οργανισμό σας, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε και πολύ καλύτερα.

Αν δεν ξέρετε, ωστόσο, τι να αποφασίσετε μπορείτε να ακολουθήσετε τις αγαπημένες ρουτίνες άσκησης διάσημων celebrities και να ανακαλύψετε ποιο είναι το μυστικό που τις κρατά σε τέλεια φόρμα.

Κέιτ Χάντσον

Ποιο είναι το μυστικό της Κέιτ Χάντσον για να δείχνει πανέμορφη στα 41 της; Ακολουθεί μια προπόνηση με μια ποικιλία ασκήσεων για να διατηρεί το κίνητρό της, η οποία περιλαμβάνει πιλάτες, χορό, δηλαδή αερόβια άσκηση, ενώ δεν παραλείπει να γυμνάζεται και στο αγαπημένο της γυμναστήριο στο Λος Άντζελες. «Μου αρέσει πολύ το πιλάτες, είναι τόσο επεκτατικό. Μπορείς να κάνεις τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα. Μου αρέσει το πώς δυναμώνει και επιμηκύνει το σώμα».

Κάρλι Κλος

Το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret έχει αποκαλύψει στη Vogue ότι από τότε που έλαβε μέρος στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, άρχισε να συμπεριλαμβάνει το τρέξιμο στη ρουτίνα της άσκησής της. Επίσης, της αρέσουν πολύ οι ασκήσεις ενδυνάμωσης με διαφορετικά βάρη σε πολλές επαναλήψεις οι οποίες χτίζουν στα επιθυμητά επίπεδα τους μυς.

Μπέλα Χαντίντ

Η άσκηση αποτελεί σημαντικό μέρος για την καθημερινότητα του επιτυχημένου μοντέλου, ωστόσο, λόγω του γεμάτου προγράμματός της, κάποιες φορές αυτό δεν επιτυγχάνεται. Όταν έχει χρόνο λατρεύει να κάνει κοιλιακούς και να τρέχει.

Ελ Φάνινγκ

Η νεαρή ηθοποιός γυμναζόταν ανέκαθεν κατά τον ελεύθερο χρόνο της. Μάλιστα, όταν ήταν μικρότερη έκανε μπαλέτο, «αυτή είναι η καλύτερη μορφή άσκησης» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, σήμερα απολαμβάνει πραγματικά την άσκηση που της προσφέρει μια προπόνηση μποξ, ενώ δεν παραλείπει να γυμναστεί και όταν βρίσκεται στο σπίτι, αφού η άσκηση σε αυτό της φαίνεται πιο εύκολη, όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στη Vogue.