Όποια γυναίκα ισχυριστεί ότι δεν θέλει πλούσιες, με όγκο και μακριές βλεφαρίδες σίγουρα λέει ψέματα. Ακόμη και τώρα, εν μέσω του δεύτερου lockdown, δεν είναι λίγες εκείνες που συνεχίζουν να περιποιούνται τον εαυτό τους (και πολύ καλά κάνουν) μέσα στο σπίτι, για να φαίνονται και κυρίως να νιώθουν όμορφες.

Ένα από τα σημεία του προσώπου, που ακόμη και με τη μάσκα, μπορεί να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο, λοιπόν, είναι οι βλεφαρίδες. Ποια δεν θα ήθελε, λοιπόν, να αποκτήσει τις τέλειες βλεφαρίδες και μάλιστα σαν κι αυτές της λαμπερής Blake Lively;

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Gossip Girl», πάντα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, οι οποίες ομολογουμένως είναι πολύ μελετημένες και προσεγμένες. Ένα από τα ακαταμάχητα χαρακτηριστικά της, ωστόσο, είναι το βλέμμα της, το οποίο πάντα αιχμαλωτίζει τα πλήθη.

Για να το πετύχει αυτό, φροντίζει πάντα να τονίζει τις φυσικές βλεφαρίδες της και όχι να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό look μέσω προσθετικών. Αυτό που κάνει, λοιπόν, η λαμπερή σταρ δεν είναι άλλο από την εφαρμογή μιας οικονομικής μάσκαρα με κρεμώδη φόρμουλα και απαλό βουρτσάκι. Εμπλουτισμένη με καστορέλαιο φροντίζει και περιποιείται τις βλεφαρίδες, για εντυπωσιακά αποτελέσματα πάντα.