Αν νομίζατε ότι οι Βρετανοί περιμένουν πώς και πώς να καλοκαιριάσει, για να χρησιμοποιήσουν τις ημέρες αδείας τους και να επισκεφθούν κάποιον πιο εξωτικό και ζεστό προορισμό… απατάσθε!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, εκατομμύρια Βρετανοί αντί για διακοπές επιλέγουν… πλαστικές και μια ευκαιρία για να υποβληθούν σε επεμβάσεις αισθητικής ιατρικής.

Η ζήτηση για τον «τουρισμό αισθητικής χειρουργικής» έχει αυξηθεί τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που ταξιδεύουν για πλαστικές επεμβάσεις έχει διπλασιαστεί.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν αντί για ξαπλώστρες σε κάποια αμμουδιά, να διορθώσουν τα δόντια τους, να φτιάξουν το στήθος τους ή να… σηκώσουν τους γλουτούς τους, είναι σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ότι υπάρχουν πιο φθηνές επιλογές.

Μαζί με το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής, το συνολικό κόστος των αισθητικών επεμβάσεων που γίνεται στο εξωτερικό είναι πολύ πιο χαμηλό, απ’ ό,τι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εφημερίδα αναφέρει ακόμη ότι οι πιο διάσημοι προορισμοί για αισθητικές επεμβάσεις είναι οι εξής: η Ταϊλάνδη και η Ουγγαρία για τα δόντια, η Τσεχία για πλαστική στη μύτη, η Πολωνία για επεμβάσεις στο στήθος και η Τουρκία για ανορθώσεις γλουτών.

Καλά ταξίδια!