Με τους απανταχού royals να έχουν τα βλέμματα όλων, σχεδόν, πάντα πάνω τους, η προσεγμένη εμφάνιση και η περιποίησή τους συγκαταλέγεται στα εκ των ουκ άνευ της καθημερινότητάς τους. Πόσο μάλλον για τις γυναίκες του κύκλου τους.

Μία από τις πιο στιλάτες και προσεγμένες των βασιλικών κύκλων και η Μέγκαν Μαρκλ, με την δημοσιότητα που της έδωσε ο γάμος της με τον πρίγκιπα Χάρι αλλά και την «απόσχισή» τους από το παλάτι να έχει μετατρέψει την Δούκισσα του Σάσσεξ σε πρότυπο ομορφιάς για πολλές γυναίκες.

Η πρώην ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του γυναικείου φύλου, τόσο με την δυναμική προσωπικότητά της, όσο και με την αψεγάδιαστη ομορφιά της. Μάλιστα δεν διστάζει να αποκαλύψει κάποια από τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί σε καθημερινή βάση, ώστε να δείχνει πάντα φρέσκια και λαμπερή.

Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι το γεγονός ότι δεν αποχωρίζεται ποτέ το ρουζ της, ένα από τα βασικά καλλυντικά της ρουτίνας ομορφιάς της. Η λαμπερή δούκισσα δεν ξεχνάει ποτέ να το φορέσει, καθώς το αποτέλεσμα στο πρόσωπό της είναι η αίσθηση φρεσκάδας που όλες θέλουμε να έχουμε.

Ακόμη και μέσω καραντίνας, λοιπόν, μην διστάσετε να το εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας, τόσο για να δείχνετε πιο φρέσκες στις βιντεοκλήσεις σας, όσο και για να νιώθετε λαμπερές και όμορφες ακόμη και μέσα στο σπίτι.