Μετά από το διάβασμα αμέτρητων βιβλίων, την ολοκλήρωση δεκάδων παζλ και το ζύμωμα και ψήσιμο πολλών κιλών ψωμιού, οι απανταχού «έγκλειστοι» λόγω πανδημίας και παγκόσμιων lockdown είπαν να πειραματιστούν με τα μαλλιά τους.

Ένα μέρος του σώματός μας που, ομολογουμένως, όταν θέλουμε μια ριζική αλλαγή ή έχουμε βαρεθεί την εικόνα του εαυτού μας οι περισσότεροι επενδύουμε σε αυτό.

Ακόμη και οι αγαπημένοι μας celebrities δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό και πειραματίστηκαν με το χρώμα των μαλλιών τους, υιοθετώντας την απροσδόκητη τάση που δημιουργήθηκε κατά τους πρώτους μήνες της πανδημίας, η οποία συνεχίζει να αποτελεί δημοφιλή επιλογή για πολλούς.

Ο λόγος για το ροζ χρώμα στα μαλλιά που σε πολλές σταρ, όπως οι Taylor Swift, Dua Lipa, Jennifer Love Hewitt, Cardi B κ.α., είδαμε το περασμένο διάστημα. Μια τάση που υιοθετούν κυρίως όσες έχουν φυσικά ανοιχτόχρωμα μαλλιά ή βαμμένα ξανθά.

Αν, ωστόσο, φοβάστε να πειραματιστείτε και ένα ολικό παστέλ ροζ στα μαλλιά σας μπορεί να σας φανεί ακραίο, μπορείτε να εφαρμόσετε λεπτές ανταύγειες ή ακόμη καλύτερα να κλείσετε την κάμερα του Zoom σας!