Πώς θα εφαρμόσετε τέλεια τη μάσκαρα

Όλα τα βήματα για ένα εκθαμβωτικό βλέμμα


ΓΥΝΑΙΚΑ
22:50
02/05/2014
Πώς θα εφαρμόσετε τέλεια τη μάσκαρα
loading

Η μάσκαρα αποτελεί ένα από τα βασικότερα προϊόντα μακιγιάζ, αφού ακόμη κι από μόνη της μπορεί να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό, εκθαμβωτικό και σαγηνευτικό βλέμμα. Ποιος είναι όμως ο ενδεδειγμένος τρόπος εφαρμογής της;

Αφού κάνετε την προετοιμασία με την κατάλληλη βάση για το μακιγιάζ σας, εφαρμόσετε την σκιά ματιών με τον κατάλληλο τρόπο και αποφεύγοντας τα κλασσικά λάθη στην εφαρμογή της, προσθέσετε, προαιρετικά πάντα, μια γραμμή με το μολύβι ή το eyeliner σας και γεμίσετε τα φρύδια σας με τον σωστό τρόπο, σειρά έχει η εφαρμογή της μάσκαρας.

Αρχικά, χρησιμοποιήστε, αν θέλετε βέβαια, ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Στη συνέχεια πάρτε τη μάσκαρα και αφαιρέστε από το βουρτσάκι την περίσσεια ποσότητα. Γείρετε ελαφρώς το κεφάλι σας προς τα πίσω και κοιτάξτε προς τα κάτω τον καθρέφτη. Κρατήστε το βουρτσάκι της μάσκαρας σε οριζόντια θέση και βάψτε τις βλεφαρίδες σας από τη ρίζα ως τις άκρες, κάνοντας παράλληλα μικρές κινήσεις δεξιά και αριστερά. έπειτα, απλώστε αμέσως μια δεύτερη στρώση και αφήστε τη να στεγνώσει.

Τέλος, κοιτάξτε ολόισια τον καθρέφτη και κρατώντας το βουρτσάκι της μάσκαρας σε κάθετη θέση, βάψτε τις κάτω βλεφαρίδες σας.

Τέλος, ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με λίγο ρουζ και κραγιόν και είστε πανέτοιμη.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει