Όπως η μόδα αλλάζει συνεχώς έτσι και ένα online κατάστημα παπουτσιών πρέπει να ανανεώνετε συχνά ώστε να παρέχει τα πιο τρέντι παπούτσια σε όλους εμάς τους shoeaholics!

Το IQ Shoes ανανέωσε για ακόμη μία φορά την εμφάνιση του παρέχοντας ένα εύχρηστο site όπου μπορεί να βρει κανείς τα καλύτερα καλοκαιρινά παπούτσια.

Επωφεληθείτε των τεράστιων προσφορών, έως και 50% και ανανεώστε τη συλλογή σας με τα πιο καλοκαιρινά σχέδια. Επιλέξτε ανάμεσα σε χιλιάδες πέδιλα, γόβες, σαγιονάρες για άκρως καλοκαιρινές και αεράτες εμφανίσεις.

Επωφεληθείτε των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών και των ελάχιστων κόστων αποστολής (άνω των 20 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν) σε όλα τα προϊόντα και επιλέξτε τώρα το νέο σας ζευγάρι.

Στο IQ Shoes θα βρείτε τόσο τα νέα τρεντ τις εποχής όσο και κλασσικά κομμάτια που είναι πάντα διαχρονικά και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Είτε ψάχνετε για νέα καθημερινά πέδιλα ή ένα καινούργιο στιλάτο παπούτσι για γάμους και βαφτίσεις το IQ shoes έχει φροντίσει να τα βρείτε στις χαμηλότερες τιμές, στις καλύτερες εκπτώσεις, και τις πιο συναρπαστικές προσφορές. Για να μην χρειαστεί να επιλέξετε ή το ένα ή το άλλο αλλά να τα αποκτήσετε και τα δύο.

Προσωπικά έχοντας περιηγηθεί οι ίδιοι στο νέο site του ΙQ Shoes σας προτείνουμε να επιλέξετε ψηλοτάκουνα πέδιλα για τις βραδινές σας εμφανίσεις που θα σας χαρίσουν στιλ, ύψος και θα κάνουν τα πόδια σας πιο αισθησιακά από ποτέ. Για τις πρωινές σας βόλτες στο κέντρο ή τις εξορμήσεις στην παραλία ρίξτε μια ματιά στην κατηγόρια με τα Flatforms και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σας στιλ.

Εμείς πάντως κολλήσαμε με τα νέα καταπληκτικά σχέδια σε σαγιονάρες και σανδάλια, δύο κατηγορίες που είναι απαραίτητες σε κάθε γυναίκα αυτή την περίοδο.

Είτε ψάχνετε νέο ζευγάρι για το νησί, είτε για την εξοχή είτε για μέσα στην πόλη, το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό κατάστημα παπουτσιών έχει συλλέξει τα καλύτερα παπούτσια και σας τα προσφέρει για κάθε σας εμφάνιση, σε κάθε περίσταση.

Ό,τι κι αν χρειάζεστε ,όποιο παπούτσι και να ψάχνετε θα το βρείτε σίγουρα στο νέο και ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα του IQ Shoes.

Για περισσότερες πληροφορίες:

210 4926001

iqshoes.gr

facebook

iqshoes

instagram
iqshoes_official

Pinterest