Είναι ένα χρώμα που συνήθως από τους περισσότερους απορρίπτεται ή τουλάχιστον δεν προτιμάται για τους χώρους του σπιτιού. Κι όμως πρόκειται για ένα χρώμα που σύμφωνα με τους ειδικούς απομακρύνει τόσο το άγχος όσο και την επιθετικότητα, ενώ οι επιστήμονες το συνδέουν άμεσα με την ηρεμία.

Αν δεν είχατε σκεφτεί, λοιπόν, ποτέ το απαλό ροζ για το χώρο του γραφείου στο σπίτι, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Ναι πολύ σωστά διαβάσατε. Το απαλό ροζ δεν ενδείκνυται μόνο για το παιδικό δωμάτιο, αλλά αποτελεί βασική πρόταση των επαγγελματιών στη διακόσμηση και για το χώρο εργασίας εντός σπιτιού.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, λοιπόν, το παστέλ ροζ προσφέρει μία αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης στο χώρο, ενώ κατά πολλούς βοηθά και στην συγκέντρωση. Γι αυτό, άλλωστε, και οι διασημότεροι και πιο αναγνωρισμένοι interior designers το προτείνουν για το χώρο του γραφείου μέσα στο σπίτι.

Μην διστάζετε να ακολοθήσετε τις συμβουλές των ειδικών και να αποκτήσετε έναν γαλήνιο χώρο, όπου θα μπορείτε να κάνετε την δουλειά σας με ήρεμη και ευχάριστη διάθεση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.