Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές πώς δημιουργούνται όλα αυτά τα ονειρικά δωμάτια που βλέπετε σε διάφορα posts στο Instagram ή σε σελίδες περιοδικών διακόσμησης. Τα βήματα δεν είναι δύσκολα, ούτε πολλά. Αρκεί να υπάρχει θέληση και μεράκι από πλευράς σας και να είστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσετε το απόλυτο περιβάλλον για… φωοτγραφίσεις δίχως τέλος.

Αρχικά, κάθε πρωί που ξυπνάτε θα πρέπει να αφιερώνετε λίγα λεπτά στο χώρο σας, έτσι ώστε να τον σουλουπώνετε μετά από τόν βραδινό ύπνο. Να στρώνετε δηλαδή τα σεντόνια, να διπλώνετε την κουβέρτα, να κάνετε και πάλι «αφράτα» τα μαξιλάρια.

Για ένα ινστραγκραμικό αποτέλεσμα προτιμήστε ανοιχτόχρωμα σεντόνια, τα οποία και μεγαλώνουν το χώρο και κάνουν το δωμάτιό σας να φαίνεται πιο καθαρό.

Μια διακοσμητική πινελιά στο κρεβάτι μπορεί να αποτελέσει ένα κουβερλί επιμελώς ατημέλητα ριγμένο πάνω από τα σεντόνια ή επιμελώς διπλωμένο στην άκρη του κρεβατιού.

Τα πολλά μαξιλάρια δημιουργούν την αίσθηση της θαλπωρής. Συνδυάστε τα μεγάλα διακοσμητικά μαξιλάρια με το κουβερλί και προτιμήστε τα πιο μικρά να ταιριάζουν με τα σεντόνια.

Οι τελευταίες πινελιές είναι και αυτές που θα κάνουν την διαφορά, γι αυτό προσθέστε ένα μεγάλο φυτό στο χώρο, προσέξτε τα φωτιστικά που θα διακοσμήσουν τα κομοδίνα σας, ενώ μια πολυθρόνα με ένα μικρό τραπεζάκι θα δώσουν πολύ στυλ στο δωμάτιό σας.