Αν έχετε κουραστεί συνέχεια τα ίδια και τα ίδια μέσα στο σπίτι σας και θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας δίνοντάς του μια πιο αριστοκρατική αισθητική, τότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα και μόνο χρώμα. Τόσο για τους τοίχους του σπιτιού, όσο και για τα διακοσμητικά αντικείμενα που θα προτιμήσετε για να τοποθετήσετε στους χώρους σας.

Αυτό δεν είναι άλλο απότο υπέροχο burgundy, ένα χρώμα ίδιο με εκείνο του κόκκινου κρασιού, που μόνο να μαγνητίσει μπορεί όλα τα βλέμματα, προσδίδοντας έναν αέρα φινέτσας και πολυτέλειας στους χώρους σας.

Για ένα πιο ισορροπημένο και όχι τόσο επιτηδευμένο αποτέλεσμα, μπορείτε να εντάξετε το συγκεκριμένο χρώμα στο σπίτι σας, επιλέγοντας υφάσματα (για τα καλύμματα του καναπέ, τα μαξιλάρια, τις κουρτίνες) ή διακοσμητικά αντικείμενα (κεριά, βάζα, βιβλία) στο συγκεκριμένο χρώμα.

Επίσης, μπορείτε να βάψετε ένα μέρος του τοίχου από το σαλόνι ή το δωμάτιό σας (ακόμη και ολόκληρο αν δεν σας φαίνεται υπερβολικό), δημιουργώντας έντονες αντιθέσεις με λευκές, μπεζ και γκρι αποχρώσεις.