Μεγάλο διαγωνισμό διοργανώνει το Beauty Care Pharmacy με τα δερματολογικά προϊόντα Mustela, προσφέροντας σε 3 τυχερούς ή τυχερές που θα λάβουν μέρος, υπέροχα δώρα συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν μια υπέροχη τσάντα με τα 7 προϊόντα Mustela.

Η τσάντα περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

– Creme pour le change 100ml
– Dermo nettoyant 500ml
– Hydra bebe laits corps
– Musti eau de soin
– Huile de massage
– Lingettes dermo apaisant 70 units
– Vergetures double action 250 ml

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό επισκεφτείτε τη σελίδα του Beauty Care Pharmacy στο Facebook.
 

Το Φαρμακείο Φροντίδας και Ομορφιάς Beauty Care Pharmacy αποτελεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα συμπληρωμάτων-βιταμινών-παραφαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών. Συγκεκριμένα προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε επιλεγμένα φαρμακεία της χώρας μπορείτε πλέον να τα έχετε στο χώρο σας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Το Beauty Care Pharmacy είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα όπου το 3% της αξίας των συναλλαγών που πραγματοποιούνται σε αυτό διατίθεται σε κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς. Για το 2013 το 3% από κάθε αγορά σας ενισχύει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Η εταιρεία Mustela δημιουργεί εξειδικευμένες σειρές δερμοκαλλυντικών προϊόντων, κάτω από την επίβλεψη δερματολόγων και/ή παιδιάτρων για τις μητέρες και τα μωρά. Συγκεκριμένα, διαθέτει τέσσερις σειρές υψηλής ανοχής, ασφάλειας και ποιότητας για της μητέρες και το μωρό:

MUSTELA9 Months: Η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης του δέρματος βασισμένη σε συστατικά φυτικής προέλευσης ειδικά σχεδιασμένη για να σας συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά από αυτή. Αποκλειστικές συνθέσεις, δερματολογικά ελεγμένες, οι οποίες παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και κατά την περίοδο του θηλασμού.

MUSTELABebe: Το δέρμα του μωρού αλλάζει συνεχώς. Το αμυντικό του σύστημα είναι ακόμα ανώριμο. Για να ενισχύσουμε την προστασία του με απόλυτη ασφάλεια, η σειρά MUSTELA Bιbι διαθέτει εξειδικευμένα προϊόντα (μπάνιο, καθημερινή υγιεινή, περιποίηση του δέρματος και αλλαγή της πάνας) ασφαλή και ευχάριστα για το ευαίσθητο δέρμα των νεογνών και των μωρών.

MUSTELADermo –Pediatrie: Μια σειρά αποκλειστικά αφιερωμένη στα προβλήματα του δέρματος των νεογνών, των βρεφών και των παιδιών. Ξηρό δέρμα με τάση ατοπίας, υπερευαίσθητο και μη ανεκτικό δέρμα, ερύθημα μηρογεννητικής περιοχής και νινίδα του τριχωτού της κεφαλής.

MUSTELASolaires: Μια εξειδικευμένη αντιηλιακή σειρά η οποία προσφέρει υψηλή προστασία και ανοχή για όλους τους τύπους του δέρματος των βρεφών και των παιδιών. Χωρίς άρωμα, οινόπνευμα ή χρωστικές. Σχεδιασμένη με φυσικά και οργανικά φίλτρα και ενεργά δραστικά συστατικά για διπλή προστασία: τη δημιουργία φραγμού που παρέχει πολύ υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τη διατήρηση της φυσικής άμυνας του δέρματος του παιδιού.