Πώς να έρθω πιο κοντά με το παιδί μου όσο μεγαλώνει

Κυρίως εφηβεία είναι μια αναπτυξιακή περίοδος ιδιαίτερα ευαίσθητη


ΓΥΝΑΙΚΑ
9:20
12/02/2020
Πώς να έρθω πιο κοντά με το παιδί μου όσο μεγαλώνει
1
loading

Συνηθισμένη απορία των γονιών είναι αν υπάρχει κάποιος «χρυσός» οδηγός με συμβουλές για το να έρθει πιο κοντά με το παιδί του, όσο και αν τα χρόνια περνούν και εκείνο μεγαλώνει, άρα ανεξαρτητοποιείται.

Πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά μας να αναπτυχθούν σωστά; Το κάθε στάδιο και κυρίως η εφηβεία είναι μια αναπτυξιακή περίοδος ιδιαίτερα ευαίσθητη στη ζωή του ανθρώπου. Μια διαδρομή που στη σημερινή εποχή έχει γίνει πιο περίπλοκη, και μερικές φορές πιο ριψοκίνδυνη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ch09:34-1

    Καλημέρα σε όλη την Ελλάδα με τον Ιησού Χριστό. Όλα ξεκινούν από την ενότητα της οικογένειας. Η πρώτη επικοινωνία και ενότητα, μεταξύ του ανδρογυνου. Οι στόχοι που έχουν βάλει στην ζωή τους. Τι έχουν μέσα τους σαν πρότυπα. Το ανδρόγυνο έχει μεταξύ τους, ενότητα, ψυχική, σωματική, ειλικρίνεια μεταξύ τους. Διότι στην πορεία της ζωής θα συναντήσουν όλες τις καιρικές συνθήκες. Έχει μεγάλες προκλήσεις η ζωή. Μεγάλες παγίδες. Ας υποθέσουμε ότι όλα θα πάνε καλά, μεταξύ του ζευγαριου 'όταν θα φέρουν στην ζωή το παιδί τους, η επικοινωνία με το παιδί, Ξεκινά από το πρώτο ουα. Να νοιώθει την Ζεστασιά ψυχική και σωματική, της μητέρας και του πατέρα.Και συνέχεια ανοιχτό διάλογο με το παιδί. Ούτε λεπτό χάσιμο. Το παιδί να νοιώσει πραγματική εμπιστοσύνη στους γονείς. Οι γονείς να το προσέχουν σαν τα μάτια τους, δεν θα το κλείνουν σε ένα δωμάτιο, με τηλεόραση, και υπολογιστές. Διάλογος καθημερινός, για τα υπέρ και τα κατά της κοινωνίας, τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στο σχολείο, προσοχή στις παρέες, προσοχή και στο κοντινό περιβάλλον. Η παιδεία του παιδιού, αποκλειστικά ανήκει στους γονείς, φυσικά αν είναι υγιείς, σε ψυχικό κόσμο, σε πνευματικό επίπεδο, υγεία του σώματος. Τα καθημερινά δράματα τα βλέπουμε. Ο Άνθρωπος, Χωρίς Ιησού Χριστό, στη ζωή του, είναι πλοίο χωρίς πυξίδα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει