Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο και η OSiS+ Session Label της Schwarzkopf Professional βρισκόταν επί σκηνής! Παρουσιάζοντας αυτήν την must-have σειρά styling, οι στυλίστες επιδείξεων της Schwarzkopf Professional, με επικεφαλής τον Paul Hanlon επιμελήθηκαν το styling των επιδείξεων των σχεδιαστών Prabal Gurung και Phillip Lim. Η OSiS+ Session Label χρησιμοποιήθηκε στα παρασκήνια για τη δημιουργία high fashion χτενισμάτων για αυτούς τους πολύ αγαπημένους σχεδιαστές.

Ο Paul Hanlon και οι συνεργάτες του εμπνεύστηκαν από τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα μαλλιά για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά looks, συμπληρώνοντας το στυλ της πασαρέλας.

Schwarzkopf Professional Catwalks Looks

Η φετινή κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι του Prabal Gurung συνδυάζει υψηλή ραπτική και λαμπερή πολυτέλεια, εμπνευσμένη από δυναμικές γυναίκες με αυτοπεποίθηση, οι οποίες όμως δεν είναι έντονα θηλυκές, ούτε τυποποιημένες. Το στυλ μαλλιών έρχεται σε αντίθεση με το loοk και την αίσθηση της κολεξιόν – αντί για όγκο, ο Paul Hanlon παρουσίασε μαλλιά απόλυτα ίσια, σε σημείο να δείχνουν «αφύσικα», με βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Προκειμένου να κάνει αυτό το ακραία ίσιο look να δείχνει ακόμα πιο «αφύσικο», έπιασε τη δεξιά πλευράς των μαλλιών των μοντέλων πίσω από το δεξί αυτί, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά είναι επιμελώς χτενισμένα και πολύ κοντά στον αυχένα και την πλάτη. Για να επιτύχει μια λεία υφή και απόλυτη λάμψη, χρησιμοποίησε την κρέμα λάμψης OSiS+ Session Label Silk Shine Cream και το σπρέι OSiS+ Sparkler – ενώ για να επιτύχει δυνατό κράτημα και άψογο φινίρισμα, χρησιμοποίησε το σπρέι για ελαστικό κράτημα OSiS+ Session Label Flexible Hold Hairspray και το σπρέι για δυνατό κράτημα OSiS+ Session Label Strong Hold Hairspray.

Για το styling των μαλλιών των μοντέλων στην επίδειξη μόδας του Phillip Lim, ο Paul Hanlon επέλεξε τον αφρό OSiS+ Grip Mousse και το σπρέι OSiS+ Session Label Salt Spray, που χαρίζουν φυσικό, ατίθασο και σχεδόν… πρωτόγονο look με μια απαλή νότα κομψότητας, ενώ θυμίζει έντονα “wet look” ή “ράστα”. Τα μαλλιά των μοντέλων δένονται σε χαλαρό κόμπο, ενώ προκειμένου το look να δείχνει ακόμα πιο ατημέλητο, μερικές τούφες μαλλιών δένονται εξωτερικά, αγκαλιάζοντας τον κόμπο. Για να δώσει μια πιο υγρή αίσθηση στα μαλλιά, ο Paul Hanlon χρησιμοποίησε την κρέμα λάμψης OSiS+ Session Label Silk Shine Cream και το σπρέι λάμψης OSiS+ Sparkler.

Σχετικά με την OSiS+ Session Label

Η νέα σειρά OSiS+ Session Label της Schwarzkopf Professional συνδυάζει επιδόσεις styling υψηλής ακρίβειας, προσφέροντας στους στυλίστες μεγάλη ελευθερία στο styling των μαλλιών.

Η σειρά, που περιλαμβάνει τα προϊόντα Strong Hold και Flexible Hold Hairspray, Salt Spray, Silk Shine Cream και Molding Paste, δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ατελείωτων παραλλαγών στο styling και χαρίζει αποτελέσματα που μοιάζουν να.. ξεπήδησαν μόλις από την πασαρέλα! Η σειρά έχει σχεδιαστεί σε εντυπωσιακό μαύρο χρώμα και είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια με τη Schwarzkopf Professional.

Σχετικά με τον Phillip Lim

Ο Phillip Lim είναι ο συνιδρυτής της μάρκας Development με έδρα το Λος Άντζελες, στην οποία εργάστηκε από το 2000 έως το 2004. Το φθινόπωρο του 2005, ίδρυσαν με τον συνεργάτη και φίλο του, Wen Zhou, την εταιρεία 3.1 Phillip Lim, και ο ίδιος ανέλαβε την καλλιτεχνική της διεύθυνση. Η επώνυμη σειρά του Lim σημείωσε μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία. Το 2007, το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής του απένειμε το βραβείο ανερχόμενου ταλέντου για τη γυναικεία ένδυση για το έργο του στην 3.1 Phillip Lim. Το 2012 βραβεύτηκε με το βραβείο Swarovski του Συμβουλίου για την ανδρική ένδυση. Αυτή τη φθινοπωρινή σεζόν, η Target Corporation θα συνεργαστεί με τον αξιόλογο σχεδιαστή σε μια αποκλειστική κολεξιόν για άνδρες και γυναίκες. Διαθέσιμη από 15 Σεπτεμβρίου στα περισσότερα καταστήματα Target και στο Target.com, η σειρά 3.1 Phillip Lim for Target περιλαμβάνει διάφορα ρούχα και αξεσουάρ, όπως παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ ταξιδίου.

Σχετικά με τον Prabal Gurung

Ο Prabal Gurung παρουσίασε την επώνυμη κολεξιόν του τον Φεβρουάριο του 2009, ενώ η φιλοσοφία του περιστρέφεται γύρω από τη μοντέρνα πολυτέλεια, το διαχρονικό στυλ και μια έντονη αίσθηση glamour. Ο Gurung γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη και μεγάλωσε στο Κατμαντού, στο Νεπάλ. Αφού ξεκίνησε την καριέρα του ως σχεδιαστής στο Νέο Δελχί, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Parsons New School for Design. Όταν αποφοίτησε, συμμετείχε για δύο χρόνια στις ομάδες μόδας και παραγωγής της Cynthia Rowley. Λίγο μετά, διορίστηκε διευθυντής σχεδίου στο εμβληματικό Bill Blass, και παρέμεινε σε αυτήν τη θέση για πέντε χρόνια, οπότε και κυκλοφόρησε τη δική του κολεξιόν, PRABAL GURUNG. Η εστίαση στην ποιότητα και την καινοτομία έθεσαν τον Gurung στην πρώτη γραμμή της αμερικανικής μόδας. Οι δημιουργίες του φορέθηκαν από κορυφαίες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένης της Πρώτης Κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών, Michelle Obama και της Δούκισσας του Κέμπριτζ.

Το 2010 έλαβε το Βραβείο Ecco Domani Fashion Fund και κατετάγη στη δεύτερη θέση για το βραβείο 2010 CFDA / Vogue Fashion Fund. Το 2011, ο Gurung τιμήθηκε ως ένα από τα πρόσωπα που αξίζουν να βραβευθούν λόγω της προσωπικότητάς τους (Character Approved Award) από το Δίκτυο των ΗΠΑ, χρίστηκε πρέσβης καλής θέλησης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Maiti Nepal, υπήρξε φιναλίστ για το εθνικό βραβείο σχεδίου Cooper-Hewitt και έλαβε το βραβείο Swarovski 2011 του CFDA για τη γυναικεία ένδυση. Το 2012, ο Gurung χρίστηκε επικεφαλής σχεδίου για τη μάρκα ICB της εταιρείας Onward Kashiyama. Πρόσφατα, η Target ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την PRABAL GURUNG για το 2013.