Λίγο πολύ όλες έχετε κάποια «beauty tips» που ακολουθείτε για καλύτερο αποτέλεσμα. Ας δούμε όμως κάποια λιγότερα γνωστά…

Όλες χρησιμοποιούμε αρώματα και θέλουμε πάντα να διαρκούν όλο και πιο πολύ. Ένας πολύ εύκολος τρόπος να κάνουμε το άρωμά μας να διαρκέσει πιο πολύ είναι ο εξής: απλώνουμε ένα άοσμο body lotion πρώτα και μετά ψεκάζουμε. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα καλύτερο τώρα.

Η απολέπιση είναι καλό να μπει στο πρόγραμμά σας. Το καλύτερο και πιο φυσικό peeling που μπορείτε μόνες σας να φτιάξετε είναι ζάχαρη με κρέμα σώματος. Αυτό το χρησιμοποιείτε και στα χείλη.

Τα φρύδια σας δεν είναι ίδια και θέλουν διόρθωμα. Επειδή συνήθως με το μολύβι κάνετε πολύ σκληρές γραμμές, χρησιμοποιήστε σκιά, με ένα κοφτό πινελάκι. Χτενίστε τα και γεμίστε τα στα σημεία που θέλετε με τη σωστή απόχρωση σκιάς.

Για juicy-λαμπερά χείλη, αφού βάλετε το lipgloss ,ταμπονάρετε μόνο στο κέντρο των χειλιών με μια σκιά-σκόνη άσπρη ιριδίζουσα.

Το smokey eye δεν είναι τίποτε άλλο από μια μουτζούρα; Τραβήξτε μια γραμμή με το χρώμα που θέλετε στο πάνω βλέφαρο και αρχίστε να την πασαλείβετε σιγά-σιγά με μπατονέτα ή πινελάκι, αφήνοντας στη ρίζα της βλεφαρίδας τη μεγαλύτερη ποσότητα και σβήστε όσο ανεβαίνετε.

Έχετε ξυπνήσει αργά και δεν έχετε χρόνο για μακιγιάζ; Λίγο makeup για να στρώσει η επιδερμίδα. Με μια σκιά ματιών σε ροζ, βερίκοκι, ροδακινί, σάπιο μήλο ή μπρονζε απόχρωση, βάλτε ρουζ.

Με ό,τι έχει μείνει στο πινέλο περνάμε με γρήγορες κινήσεις το κόκαλο του ματιού. Άσπρη σκιά ή πούδρα λάμψης κάτω από το φρύδι και στην εσωτερική γωνία του ματιού, μπόλικη μάσκαρα, lip gloss και είστε έτοιμες σε 5 λεπτά το πολύ με ένα πολύ αρμονικό αποτέλεσμα.

Πηγή: diatrofi.gr