Οι επιλογές για ξεχωριστά χτενίσματα είναι αμέτρητες. Επιλέξτε ανάμεσα στις παρακάτω πιο ιδιαίτερες προτάσεις.

Boho πλεξίδα

Αυτό το trend επανέρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα με ιδιαίτερα θερμή υποδοχή και bohemian πλέον χαρακτήρα.

Πλέξτε την πλεξίδα και τυλίξτε τη γύρω από το στεφάνι του κεφαλιού. Στερεώστε με διακριτικά τσιμπιδάκια και λίγη λακ και το χτένισμα μόλις ολοκληρώθηκε!

Παιχνιδιάρικο twist

Καλό είναι να κρεπάρετε τις ρίζες και, παράλληλα, να χτενίζετε προς τα πίσω, όπως όταν στεγνώνετε με το πιστολάκι. Στη συνέχεια, τυλίγετε τις τούφες που επιθυμείτε πλαγίως προς τα μέσα και τις στερεώνετε με τσιμπιδάκια.

70s μαντίλι

Ως άλλη Έλενα Ναθαναήλ, επιλέξτε το σχέδιο, το χρώμα και το ύφασμα που επιθυμείτε και τυλίξτε το μαντίλι στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Δέστε το με ένα κόμπο ή φιόγκο στο ύψος του σβέρκου ή πίσω από το αυτί, για περισσότερο στυλ.

Girly toast

Ιδανικό χτένισμα για εσάς που θέλετε πάντα να διαφέρετε. Επιλέξτε το ειδικό εργαλείο-«τοστιέρα», περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα να ζεσταθεί και περάστε μία-μία τις τούφες που επιθυμείτε. Ολοκληρώστε με λίγη λακ ή ένα ταιριαστό αξεσουάρ μαλλιών.

Ρομαντικό headpiece

Τα πρωτότυπα αξεσουάρ μαλλιών κάνουν πάντα τη διαφορά και αναδεικνύουν το χτένισμα με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Για εσάς που ανήκετε στην κατηγορία των ρομαντικών, τα λευκά ή μωβ σατέν λουλούδια, καθώς και οι διακριτικές πέρλες στις στέκες και τα τσιμπιδάκια θεωρούνται αξεπέραστη επιλογή!