Το κατάλληλο χτένισμα θα σε μεταμορφώσει και στο χώρο του γυμναστηρίου. Ρίξτε μια ματιά στα χτενίσματα που μπορείς να υιοθετήσεις στις αθλητικές σου δραστηριότητες…

Χαμηλή αλογοουρά: Αν θέλεις ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα που κυρίως κρατάει τα μαλλιά σου μακρυά από το πρόσωπο σου τότε η χαμηλή αλογοουρά είναι με το μέρος σου. Πιάσε τα μαλλιά σου χαμηλά, «σφράγισε» το αποτέλεσμα με ένα απλό λαστιχάκι και έφυγες για το γυμναστήριο ή για τρέξιμο.

Ψηλός κότσος: Ψηλός ή χαμηλός πίσω ο κότσος είναι το απόλυτο αθλητικό χτένισμα. Πιάσε τα μαλλιά σου με μια κίνηση και θα είσαι απόλυτα in και στο γυμναστήριο.

Ο κότσος είναι ένα εύκολο, γρήγορο και βολικό χτένισμα που κρατάει τα μαλλιά σου μακρυά από το πρόσωπο σου και έτσι μπορείς να κάνεις άνετα τις ασκήσεις σου.

Γαλλική κοτσίδα και αλογοουρά: Αν θέλεις ένα girlie και αθλητικό λουκ ταυτόχρονα τότε φτιάξε στο ένα πλάι την γαλλική αλογοουρά σου και πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σου σε ψηλή αλογοουρά και είσαι έτοιμη.

Στο πλάι: Ο κότσος ή η κοτσίδα στο πλάι είναι από τα πιο εύκολα χτενίσματα που μπορείς να φτιάξεις με ένα λαστιχάκι μόνο. Πιάσε τα μαλλιά σου στο ένα πλάι, όποιο σου αρέσει περισσότερο, και φτιάξε τη χαμηλή αλογοουρά.

Πηγή: womenonly.gr