Τα μυστικά του γιαουρτιού και οι θετικές επιδράσεις στην επιδερμίδα είναι πολύ γνωστά. Παρακάτω θα διαβάσετε μερικές συμβουλές και πώς θα αναμείξετε διάφορα συστατικά για να έχετε άριστα αποτελέσματα και να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο πρόσωπο σας.

Η βάση είναι το γιαούρτι, που αν το απλώσετε στο πρόσωπο σας 3-4 κουταλιές, θα έχετε ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία απολέπισης, αλλά και την ενυδάτωση που χρειάζεται ένα κουρασμένο πρόσωπο.

– Θέλετε να καταπραΰνετε την υπερβολική ακμή; Τότε μπορείτε να προσθέσετε στο γιαούρτι 1 ½ κουταλιά μέλι. Τα μικρόβια και μικροοργανισμοί, που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας θα απομακρυνθούν.

– Θέλετε το πρόσωπο σας να λάμπει; Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι και πολτοποιήστε μια φράουλα, ρίξτε στο μείγμα 10 ml ροδόνερο, και απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο σας. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

– Έχει ξεκινήσει το δέρμα σας, να κάνει ρυτίδες; Προσθέστε στο γιαούρτι λίγο κουμανταρία ή μαυροδάφνη. Ποικιλίες κρασιού, που θα δίνουν τις απαραίτητες ουσίες για να προστατεύσει το δέρμα από την οξείδωση που προκαλεί το περιβάλλον, και η διατροφή.

Τα παραπάνω είναι μυστικά, που χρειάζονται να τα κάνετε κάθε φορά, που νιώθετε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το δέρμα σας.

Πηγή: beu.com.cy