Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, θα πρέπει η εμφάνισή σας να ολοκληρωθεί με τη περιποίηση των άνω και κάτω άκρων με ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση των νυχιών σας.

Στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας ακόμη και τα νύχια σας σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Γι’ αυτό πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα, και να λάμπουν από υγεία.

Καλό θα ήταν δύο-τρεις μήνες πριν από το γάμο σας να επισκεφτείτε έναν ειδικό ώστε να δει σε τί κατάσταση βρίσκονται τα νύχια σας και τι ακριβώς χρειάζεστε.

Εκείνος είναι που θα σας πει σε τι μήκος πρέπει να κόβεται τα νύχια σας, και σε πιο σχήμα. Αναγκαίο θα ήταν να μην έχετε άμεση επαφή με απορρυπαντικά ή οποιαδήποτε χημικά, μπορείτε να τα προστατέψετε με γάντια. Χρησιμοποιείστε κρέμες που θα σας συστήσει ο ειδικός για να περιποιηθείτε τα τυχόν ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια.

Εάν πάλι είστε από εκείνες που…δεν έχουν νύχια επειδή τα… τρώτε ή εξαιτίας του επαγγέλματος σας δε μπορείτε να τα κρατήσετε μακριά, τότε και πάλι υπάρχει λύση που ακούει στο όνομα ψέυτικα νύχια. Για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις, γι αυτό όσο το δυνατόν γρηγορότερα επισκεφτείτε τον ειδικό, που διαθέτει γνώση και εμπειρία και θα σας επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί.

Επιδερμίδα

Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα αποφύγετε τους τόνους του λευκού και του μπεζ, ενώ αν έχετε σκουρόχρωμη προτιμήστε τα.

Νύχια

Τα τεράστια νύχια, την ημέρα του γάμου σας μάλλον είναι υπερβολικά. Μερικά χιλιοστά ελαφρώς στρογγυλεμένα νύχια θα δείξουν καλίτερα, και δε θα τραβήξουν τη προσοχή.

Γαλλικό μανικιούρ

Αν πάλι θέλετε γαλλικό μανικιούρ, θα ήταν πολύ όμορφο να σας το στολίσουν με μικρά στρασάκια ή κάποια ζωγραφιστά σχέδια και γιατί όχι και αυτοκόλλητα. Επειδή ο χρόνος που θα έχετε την ημέρα του γάμου σας είναι περιορισμένος, κανονίστε να κάνετε μανικιούρ πεντικιούρ από την προηγούμενη μέρα.

Πηγή: gamosinfo.gr