Το καλοκαίρι είναι κυριολεκτικά μια ανάσα μακριά. Εσύ έχεις αρχίσει ήδη να ονειρεύεσαι τροπικό μαύρισμα, ανέμελες βουτιές στην παραλία και ξέγνοιαστες διακοπές.

Αλήθεια εσύ τι προτιμάς; Μια απομονωμένη παραλία με χρυσαφένια αμμουδιά, ένα κοσμοπολίτικο νησί ή ένα resort με πισίνα; Όπως κι αν έχεις φανταστεί τις φετινές σου διακοπές, δεν μπορείς να κλείσεις την βαλίτσα σου, χωρίς το τέλειο μαγιό.

Αν θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και να εντυπωσιάσεις με τα πιο ιδιαίτερα, θηλυκά και sexy γυναικεία μαγιό, τότε τα μπικίνι και ολόσωμα του e-string, είναι η απάντηση στις καλοκαιρινές προσευχές σου.

Αισθησιακά, λαμπερά, με άψογη εφαρμογή και ακολουθώντας τα hot trends της μόδας, αυτά τα γυναικεία μαγιό ξεχωρίζουν, αφού ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και προσωπικό στυλ.

Τα γυναικεία μαγιό του e-string αγκαλιάζουν μοναδικά το γυναικείο κορμί, εφαρμόζοντας τέλεια πάνω στο σώμα και αναδεικνύουν τις καμπύλες, χάρη στα ιδιαίτερα στυλ και κοψίματα που έχουν.

So many swimsuits, so little time

Εδώ οι επιλογές είναι τόσες πολλές, που θα καλύψουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του e-string θα βρεις μια πραγματικά υπέροχη συλλογή από γυναικεία μαγιό, που απευθύνονται σε σένα που θέλεις να αποπνέεις αυτοπεποίθηση, αισθησιασμό και αβίαστη θηλυκότητα.

Το ξεχωρίσαμε:

Ολόσωμο Lorin Μαύρο 47 ευρώ

Bikini Lover

Αν τα μπικίνι είναι η αδυναμία σου, τότε μόλις βρήκες τον παράδεισό σου. Εδώ θα βρεις μια εντυπωσιακή συλλογή από γυναικεία μαγιό μπικίνι, σε κάθε πιθανό χρώμα, pattern και στυλ.

Από εντυπωσιακά ψηλόμεσα με δεσίματα στο πλάι, μέχρι πουά, floral, animal print, με βολάν και όψη βελούδου, οι επιλογές σου είναι πρακτικά ανεξάντλητες.

Η πρότασή μας:

Μπικίνι Ψηλόμεσο Vrona Κίτρινο 32 ευρώ

Ολόσωμα FTW

Τα ολόσωμα μαγιό είναι οι πιστοί φίλοι πολλών γυναικών και όχι άδικα. Αν είσαι κι εσύ μια fan των ολόσωμων, τότε ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς.

Τα ολόσωμα μαγιό του e-string ξεχωρίζουν για τις λεπτομέρειες από διαφάνεια, τα παιχνιδιάρικα prints και τα sexy κοψίματα, που τονίζουν τα δυνατά σημεία και αναδεικνύουν κάθε καμπύλη.

Το αγαπήσαμε:

Ολόσωμο Melania Oldasica 40 ευρώ

Στρινγκ Brazil

Φυσικά από τα γυναικεία μαγιό, δεν θα μπορούσε να λείπει η απόλυτη hot τάση για το καλοκαίρι του 2019. Αυτή δεν είναι άλλη από τα στρινγκ brazil.

Άκρως θηλυκά, τολμηρά και ιδανικά για ομοιόμορφο μαύρισμα, αυτά τα μαγιό απευθύνονται στις γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν την sexy πλευρά τους και να καθηλώσουν τα βλέμματα.

Micro Bikini

Για τις ακόμα πιο τολμηρές, υπάρχει και η επιλογή του micro bikini, που έχει ήδη αγαπηθεί από fashion bloggers και influencers. Αυτά τα μαγιό έχουν αρχίσει να κατακτούν τα social media και έγιναν μόδα στο εξωτερικό.

Μικροσκοπικά, σε εντυπωσιακά metallics, που αφήνουν στην φαντασία τα απολύτως απαραίτητα και μόνο.

Αυτό το καλοκαίρι, απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα, φορώντας το αγαπημένο σου μαγιό από το e-string.